МЕНЮ
Your Cart

Батерия NiMH 9,6V 2200mAh

Батерия NiMH 9,6V 2200mAh
Батерия NiMH 9,6V 2200mAh
  • Модел: NiMH 9,6V 2200mAh battery - 2pcs
  • Тегло: 0.35кг.
  • SKU: THG-570-423
Брой преглеждания: 227
45.60лв.
Без ДДС: 38.00лв.
В NiMH е приложена нова технология, която е довела до подобрена енергийна ефективност и високо напрежение. NiMH батериите принадлежат към група батерии, които притежават огромна енергийна плътност и затова те имат по-голям капацитет (в сравнение с по-старите батерии), докато обемът остава същият. Пакетът, направен от NiMH клетки, може да бъде перфектно приложен в ASG реплики. Тяхното несъмнено предимство е, че те нямат такъв ефект на памет като NiCd клетките, което удължава живота им. Връзката между теглото и капацитета е друга положителна характеристика на батерията.
 - Напрежение: 9,6V
 - Капацитет: 2200 mAh
 - Конектор: Tamiya large
 - Тегло: 345g
 - Размери: 140mm x 23mm (x2)
 - Производител: GFC Energy

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.