Menu
Your Cart

Защитни очила Rush Safety Spectacles – Smoke

Защитни очила Rush Safety Spectacles – Smoke
НОВО С поръчка
Защитни очила Rush Safety Spectacles – Smoke

Защитата на очите отговаря на изискванията на Европейската директива 89/686 / CEE по отношение на личните предпазни средства и е направена в съответствие с изискванията на нормата EN 166: 2001. Безопасността на Bollé се превърна в синоним на качество и се счита за международно признание на своите спортни и защитни очила. Стъклата са описани с коефициент на твърдост B и фактор на термозащита Т, а повърхността на защитните им лещи е покрита със средство, предотвратяващо замъгляването им, и специална повърхност, предпазваща лещите от драскотини.

Моделът Rush са невероятно леки очила с поликарбонатни лещи, които осигуряват широко зрително поле и висок комфорт на потребителите.

Анти-мъгла - слоят против мъгла позволява да работи в оптимални условия, като премахва ефектите от конденз, който е налице винаги, когато температурните разлики са високи или по време на износването на невентилираните рамки.

Анти-драскотина - подобрява издръжливостта на лещите и намалява броя на драскотините. Удължава живота и подобрява комфорта на потребителя, като го предпазва от надраскване, което може да повлияе негативно на зрението.

Най-високият комфорт на използване се осигурява от ергономичните рамки, които имат модерна конструкция и еластичната предпазна лента, която е включена в комплекта и която позволява да се закрепят очилата на главата.

Комплектът включва:

- очилата,

- предпазен кабел

ВНИМАНИЕ!

Горният продукт е продукт с най-високо качество и е преминал тестове за издръжливост, подходящи за неговия клас на устойчивост. Производителят гарантира устойчивост на удар на твърди вещества в рамките на класа на устойчивост или получени сертификати. И все пак, в случай на неадекватно съчетаване на стоките, използването на тази защита не изключва появата на наранявания, например от попадане на топчето под защитното стъкло в резултат на рикошет. Затова преди употреба се препоръчва да се приспособи защитата на очите към индивидуалните нужди на потребителя. Защитните свойства на продукта могат също да се променят поради неправилна употреба и поддръжка на горния продукт, например чрез почистване на стъклото с неподходящи препарати. Продавачът не носи отговорност за телесни повреди, причинени от неправилно поставяне и използване на горния продукт.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.


  • Наличност: С поръчка
  • Модел: Rush Safety Spectacles – Smoke
  • SKU: THG-111-759
Брой преглеждания: 181
24.00лв.
Без ДДС: 20.00лв.