МЕНЮ
Your Cart

Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна

Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
-12 %
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
Карабина реплика, модел RRA SA-C10 CORE, Черна
  • Модел: SPE-01-025622
  • Тегло: 2.20кг.
  • SKU: THG-111-774
Брой преглеждания: 876
276.00лв.
312.00лв.
Без ДДС: 230.00лв.
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
THGear.eu предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки на стойност над 100лв с ДДС на територията на Република България! Доставката до посочения адрес се извършва с избрана от нас куриерска фирма.

Описание:

Репликата разполага с пълна, лицензирана маркировка на производителя на огнестрелно оръжие - Rock River Arms. Това е производител на части и принадлежности за огнестрелно оръжие, но най-вече производител на висококачествени карабини AR-15. Компанията е основана през 1996 г. от братя Ларсън в сътрудничество с Les Baer и е базирана в Колона, Илинойс. Днес RRA доставя по договор AR-15 карабини на DEA, FBI и US Marshals.

Рисийвърът, прикладът и пистолетната ръкохватка са изработени от полимер, подсилен с найлонови влакна. Останалите компоненти - цев, RIS ложа, огнеприкривател, ръкохватка за презареждане и скоби за закачане на тактически ремък са направени от метал. Частите от стомана включват винтове, щифтове, прозорец за изхвърляне на гилзи, тръбата на приклада и пластината, имитираща затворния блок. Рисийвърът има маркировка и сериен номер.

Частите на репликата пасват много добре и потребителят няма да изпитва проблеми с луфтове между долния и горния рисийвър. Използването на лек полимерен рисийвър позволява по-ниско тегло, което е много подходящо за динамични игри или дълговременни военни-симулации. Подсилването с фибростъкло прави рисийвъра и по-издръжлив от тези, направени от полимер и метал.

Репликата разполага с ESA ™ - система за бърза смяна на пружината. Благодарение на тази система е възможно скоростта на топчето бързо да се адаптира към условията, изискващи се от игралното поле, без да е необходимо да се ползва сервиз или набор от специални инструменти - всичко, което е необходимо да направите, е да отстраните приклада, за да получите достъп до пружината. Така тя може да бъде извадена, без да се налага да се изважда или демонтира гиърбокса.

Поради базовата скорост на топчето от  ~ 330 FPS,  осигурена от основната пружина, инсталирана по подразбиране от производителя, репликата е идеална за работа на средни разстояния. 

Комплектът включва и  пружина M90 , която позволява да се намали скоростта на топчето до ~ 270 FPS и в резултат на това да се репликата да се адаптира действия на близко разстояние и на закрито.  

Прецизно изработената ротационна хопъп камера (Rotary Hop-Up chamber) позволява и монтирането на висококачествена прецизна цев с диаметър 6,03 мм. Използването на прецизна цев увеличава обхвата и точността на репликата. С прецизни цеви са използват задължително само висококачествени 6 мм топчета.

Устойчивостта на частите позволява монтирането и на пружините M140. 

Репликата е снабдена с 22 мм RIS релса, RIS ръкохватка и регулируем приклад. На горната RIS релса е монтиран падащ се мерник, за да не пречи на различните оптически устройства монтирани на релсата. Стандартният огнеприкривател е снабден с лява резба, която позволява закрепването на реплика на шумозаглушител на негово място.  

В комплекта влиза и пълнител S-MAG Hi-Cap magazine, който побира 380 топчета. S-MAG е качествен пластмасов палнител на фирмата Specna Arms.  S-MAG е система, която улеснява безпроблемното подаване на топчета, дори при висок темп на стрелбата.

ТТ Данни:

Производител Specna Arms
Задвижване - електрическо
Начална скорост [FPS]  -  ~330/~260
Система за бърза смяна на пружината - да
Версия на гиърбокса – v2 Gearbox
Материал - пластмаса + метал
Батерията е включена -  Да
Капацитет на батерията [mAh] - 1100
Напрежение на батерията [V] - 9.6 
Блоубек - Не
Цвят – Черен
Диаметър на лагерите в гиърбокса [mm]  - 8 mm
Хоп-ъп – Да 
Дължина на вътрешната цев [mm] - 160
Дължина на репликата [mm] - 560-642
Капацитет на пълнителя – 300 топчета 
Вид на пълнителя – Хай кап 
Вид на огъня - единичен, автоматичен
Тегло [g] – 2200

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.