МЕНЮ
Your Cart

Ларингофон Z033, Бежов

Ларингофон Z033, Бежов
Ларингофон Z033, Бежов
Ларингофон Z033, Бежов
Ларингофон Z033, Бежов
Ларингофон Z033, Бежов
Ларингофон Z033, Бежов
Ларингофон Z033, Бежов
  • Модел: Z033 Laryngophone - SAND
  • Тегло: 0.20кг.
  • SKU: THG-111-764
Брой преглеждания: 699
41.43лв.
Без ДДС: 34.53лв.

Ларингофонът е версия на микрофон, който се ползва в ситуации, когато звукът може да бъде нарушен от външни фактори (силен вятър, силен околен шум). Два преобразувателя, поставени в близост до ларинкса, прехващат вибрациите на кожата и я преработват в звук. Този тип комплекти обикновено се използват от органите на реда, когато качеството на звука и незебележимостта на оборудването са жизненоважни.

Ларингофонът е снабден със звукова жица - това е прозрачна еластична тръба, която предава звука. Благодарение на свойствата си звуковият проводник се крие много лесно. Това е особено важно за работещите под прикритие.

Имате нужда от бутон РТТ (продава се отделно) с конектор от военен тип, за да може ларингофонът да работи правилно.

Внимание!

Ние можем да гарантираме пълна съвместимост и безпроблемна работа само на продукти на същия производител. Ако използвате допълнителни продукти от друг производител (слушалки, бутони за PTT, кабели, адаптери и т.н.) с този продукт, не можем да гарантираме пълна функционалност.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.