МЕНЮ
Your Cart

Мултифункционален шанцов инструмент 6-в-1, с калъф

Мултифункционален шанцов инструмент 6-в-1, с калъф
Мултифункционален шанцов инструмент 6-в-1, с калъф
  • Модел: Multifunction-Set, 6 in 1, with bag
  • Тегло: 0.94кг.
  • SKU: 27037
Брой преглеждания: 787
25.20лв.
Без ДДС: 21.00лв.
6 различни инструмента, които могат да бъдат монтирани на една универсална дръжка:
 - брадва,
 - лопата,
 - трион,
 - нож с отварачка за бутилки и за консерви
 - включително транспортна чанта с колани

размер на лопата: ок. 17 x 12 cm
обща дължина: ок. 36 - 53 cm
размер на опаковката: ca. 34 x 12 x 5 cm
тегло с калъфа: ок. деветстотин и четиредесет грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.