МЕНЮ
Your Cart

Панел за MOLLE жилетка Guardian Assault - Black

Панел за MOLLE жилетка Guardian Assault - Black
Панел за MOLLE жилетка Guardian Assault - Black
НОВО
Панел за MOLLE жилетка Guardian Assault - Black
Панел за MOLLE жилетка Guardian Assault - Black
Панел за MOLLE жилетка Guardian Assault - Black
  • Модел: Guardian Assault Panel - Black
  • Тегло: 0.50кг.
  • SKU: THG-570-511
Брой преглеждания: 45
40.80лв.
Без ДДС: 34.00лв.

• Нископрофилен панел, проектиран да пасва на задната част на повечето тактически жилетки с плочи / MOLLE системи

• Предоставя 3 x големи джоба за пълнители / аксесоари, 1 x изключително голям джоб и джоб за хидратираща система отзад на панела

• Голям велкро идентификационен панел за закрепване на лепенки и знаци

• MOLLE приставки отзад

• Произведено от 600D Tac-Poly

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.