МЕНЮ
Your Cart

Пистолет реплика, Glock 17, CO2

Пистолет реплика, Glock 17, CO2
Пистолет реплика, Glock 17, CO2
Пистолет реплика, Glock 17, CO2
Пистолет реплика, Glock 17, CO2
Пистолет реплика, Glock 17, CO2
Пистолет реплика, Glock 17, CO2
Пистолет реплика, Glock 17, CO2
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
THGear.eu предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки на стойност над 100лв с ДДС на територията на Република България! Доставката до посочения адрес се извършва с избрана от нас куриерска фирма.

ТТ Данни:

Производител Umarex
Задвижване – CO2
Начална скорост [FPS] - ~350
Материал - пластмаса + метал
Блоубек - Да
Цвят – Черен
Хоп-ъп – Да
Капацитет на пълнителя – 13
Вид на пълнителя – Хай кап
Вид на огъня - единичен
Тегло [g] – 650

Описание:

Първата официална и лицензирана реплика на емблематичния австрийски пистолет Glock на пазара! Репликата, както и известният ѝ аналог, има рамка, изработена от полимерен материал, а затворният блок, външната цев и пълнителят са метални. Репликата е направена и възпроизведена с максимално внимание към всеки детайл, и нейният реализъм ще бъде оценен от всеки, който е имал възможност да общува с огнестрелно оръжие на Глок.       

Под цевта има 22 мм релса по стандарта  RIS / Picatinny , благодарение на която може да се използват допълнителни елементи като тактическо осветление или лазерни мерници. Репликата, както в оригинала, има практичен предпазител на спусъка и допълнително заключване под формата на превключвател под цевта.  

Пистолетът има подвижен затвор, който имитира впечатлението, че се стреля с истинско оръжие . Както и при огнестрелното оръжие, след изстрелването на последното топче, ключалка заключва затвора в задна позиция.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.


  • Модел: UMA-02-025597
  • SKU: THG-111-721
Брой преглеждания: 657
222.00лв.
Без ДДС: 185.00лв.