МЕНЮ
Your Cart

Прецизни BBs 0,25g Specna Arms EDGE - 1кг - Бели

Прецизни BBs 0,25g Specna Arms EDGE  - 1кг - Бели
Прецизни BBs 0,25g Specna Arms EDGE - 1кг - Бели
  • Модел: SPE-16-027211
  • Тегло: 1.00кг.
  • SKU: THG-111-707
Брой преглеждания: 650
19.20лв.
Без ДДС: 16.00лв.

Технически данни:

Цвят: Бели

Количество (бр)~4000

Тип на BBs: Стандартни

Тежест [g]: 0,25

Описание:

Диаметърът на EDGE ™ BBs е 5.95 mm (+/- 0.005 mm), а разликата в теглото между BBs не надвишава 0,01 g. В резултат Specna Arms® EDGE ™ BB са идеални за стандартни цеви, докато в прецизни цеви достигат пълния си потенциал.

В последния етап на производство, полиращия лак се нанася внимателно върху всеки BB, произведен от Specna Arms®. След това EDGE ™ BB се обвиват със специален слой за намаляване на триенето, за да се гарантира безпроблемно взаимодействие с прецизни цеви.

Благодарение на пълен контрол върху производствения процес, производителят постига идеално-сферични BB, без видими кухини или шевове. Добре разпределеният център на тежестта в комбинация с липсата на въздушно пространство вътре в BB позволява много добра повторяемост на изстрелите.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.