МЕНЮ
Your Cart

Прецизни Rockets Professional 0,23g BBs - 25кг, бели

Прецизни Rockets Professional 0,23g BBs - 25кг, бели
НОВО
Прецизни Rockets Professional 0,23g BBs - 25кг, бели
  • Модел: Rockets Professional 0,23g BBs - 25kg
  • Тегло: 25.00кг.
  • SKU: THG-570-472
Брой преглеждания: 121
359.99лв.
Без ДДС: 299.99лв.
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
THGear.eu предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки на стойност над 100лв с ДДС на територията на Република България! Доставката до посочения адрес се извършва с избрана от нас куриерска фирма.

Дългоочакваните, висококачествени и високо прецизни BB-та на Gunfire Rockets. Благодарение на специалния производствен процес, Ракетите осигуряват великолепна точност и повторяемост на поставените изстрели.

В процеса на постпроизводство, всеки от BB Rockets е внимателно полиран до висок блясък, BB са покрити със специален слой, който намалява триенето. Това означава по-добро сътрудничество с Hop-Up bucking.

Напълно контролиран производствен процес гарантира перфектна сферичност на BB без видими шевове или дефекти. Липсата на въздушни камери в топката, както и добре поставен център на баланса водят до много добра повторяемост на ударите. Диаметърът е 5,95 mm (+/- 0,01 mm), а разликите в теглото на отделните пелети не надвишават 0,01 g. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.