МЕНЮ
Your Cart

Снайперска раница, 40 литра, черна

Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
-11 %
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
  • Модел: 40l sniper backpack - black
  • Тегло: 0.18кг.
  • SKU: THG-111-796
Брой преглеждания: 729
85.05лв.
95.77лв.
Без ДДС: 70.88лв.

Раницата е изработена от издръжлив найлон. Състои се от основно отделение, допълнителни четири отделения за дребни предмети и отделно отделение за носене на дългоцевно оръжие. Общият капацитет на раницата е 40 литра, а дължината на отделението за карабината е 850 мм - което ви позволява да поставите повечето видове карабинери в нея.

Комплектът включва елемент, който ви позволява да удължите отделението за карабината с допълнителни 300 мм, което ви позволява да носите оръжия с размера на снайперска пушка. Благодарение на мекото, ударопоглъщащо релефно покритие, съдържанието е правилно защитено срещу възможни механични повреди. Освен това е възможно да се съкрати основното отделение за реплика до дължина от 600 мм (чрез сгъване и блокиране на долната част на отделението), което позволява в него да бъде сигурно поставен автомат.

Гърба на раницата е изпълнена с амортизираща гъба. Раницата е снабдена и с тазобедрен колан, покрит със системни каишки MOLLE, позволяващи закрепването на допълнителни торбички. Същите ленти бяха пришити отпред на раницата и отстрани.

Благодарение на използваните решения и доста големия капацитет, раницата е идеална за по-дълги екскурзии - може да бъде особено удобна за любителите на милсим събития или дълги патрули.

Изработена от: найлон

Тегло: 2100 g

Черен цвят

Вместимост: 40л

Размери на отделението за карабина: 600/850/1150 мм

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.