МЕНЮ
Your Cart

Торбичка за радио Mil-Tec, Multicam

Торбичка за радио Mil-Tec, Multicam
НОВО
Торбичка за радио Mil-Tec, Multicam
- гъвкава торбичка за радио
- пасва на различни размери на радиостанции, поради страничните стени, изработени от еластична материя;
- регулируеми бънджи кабели с катарама и издърпващо устройство за осигуряване на радиото
- бързо отстраняване на радиото чрез ключалка за бързо освобождаване
- модулна система на гърба

100% полиестер (Оксфорд)
Издърпващ: полиетилен
Размери: 6,8 x 3 x 15,3 cm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.


  • Модел: MULTITARN® MOLLE RADIO POUCH
  • Тегло: 0.20кг.
  • SKU: 13497049
Брой преглеждания: 104
12.00лв.
Без ДДС: 10.00лв.