МЕНЮ
Your Cart

Brut Sniper Gas - 300g

Brut Sniper Gas - 300g
Brut Sniper Gas - 300g
  • Модел: Brut Sniper Gas - 300g
  • Тегло: 0.35кг.
  • SKU: THG-570-445
Брой преглеждания: 268
20.40лв.
Без ДДС: 17.00лв.

Brut Sniper Gas от Abbey, предназначен за реплики работещи с газ. Съвместим с BlowBack реплики. Не съдържа силикон, което го прави идеален за използване в реплики със система Hop-Up. Газът е предназначен предимно за снайперски пушки и реплики на автоматични карабини. Характерно за него е повишеното му налягане в сравнение със стандартните грийн-газове, което влияе положително на ефективността му по време на употреба в дългоцевни копия на огнестрелно оръжие. 

Използването на Brut Sniper Gas за захранване на копия на късоцевни оръжия може да увеличи механичното напрежение върху вътрешните и външните части на репликата. 

Използването на газ с повишена ефективност, без овлажняващ агент, изисква поддръжка с използването на подходящи смазки.

Новата версия на Brut Sniper Gas е с:

- по-голяма мощност и ефективност;

- суха формула, която осигурява по-добра работа на Hop-Up системата, без да овлажнява гумичките;

- внимателно подбрана смес от съставки, която осигурява на репликата оптимална мощност и ефективност;

- безпроблемна работа и по време на непрекъснат огън.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.