hourglass

Получаване на информация

Това са продукти, които членовете на екипа са тествали и са останали доволни, или са си закупили и активно ползват.

Символът, обозначаващ това е:

Пример за това е управителят на нашата фирма, чийто всички ловни костюми, облекла или аксесосари са продукти, които всъщност са продават в магазина.

Интересувате се от подробности за даден продукт? Или възможности за доставка на неналични номера? Натиснете бутона "Направете запитване"  намиращ се в дясно на съответната продуктова страница и ще се отвори форма за запитване. Ние ще ви отговорим максимално бързо.

Можете да използвате и нашия онлайн чат. Ще се радваме, ако можем да сме ви полезни.

Как се създава профил

От най-горното меню избирате "Моят профил" и от появилото се падащо меню избирате "Регистрирайте се". Отваря се страница с празни полета, където внимателно попълвате вашите данни. След като се съгласите с нашата Политика за поверителност, натискате бутона "Продължи". Профилът ви е създаден и системата ви прехвърля в страницата "Моят профил", където може да довършите попълването на данни като адрес и други. Ще получите и мейл удостоверяващ регистрацията ви.

Създали сте успешно потребител и при повторно посещение на магазина искате да се логнете. Избирате горе в дясно "Моят профил" и кликвате върху "Влез". Появява се Екран за вход. Тук можете да се логнете, както с вашето потребителско име и парола, така и чрез профилите ви в някои от социалните мрежи - Facebook, Google, Instagram, Twitter (единствената информация, която получаваме от съответната социална мрежа е e-mail на потребителя  и потвърждение, че потребителят успешно се е автентикирал пред въпросната социална платформа).

Поръчване на стока

При регистрацията си на сайта, в полето "Групи клиенти" избирате "Служител в Сектор Сигурност". Отстъпката от 10% автоматично ще се прилага върху всяка ваша покупка.

Моля имайте предвид следното:

- промоцията е само за работещи на активна служба;

- не се съчетава с вече намалени продукти;

- при доставката куриерът може да ви поиска да се легитимирате със служебна карта.

Това са продуктите, обикновено означени със "С ПОРЪЧКА". За тези продукти можете да:

 - направите запитване, натискайки бутона "Направете запитване" от продуктовата страница на съответния артикул. Наш служител ще се свърже с вас и ще ви обясни опциите за доставка.

 - да направите предварителна поръчка, чрез избор на бутона "С ПОРЪЧКА". Вашият продукт ще бъде резервиран, ако вече сме поръчали бройки, а ако не - ще бъде включен в първата възможна поръчка на стока. Вашата поръчка ще пристигне в срок от 10 до 20  работни дни.

Как да платя

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

Някои браузъри кешират по-различно страниците и понякога, ако дълго времене не сте се разлогвали, или сте стигали до плащане и сте се връщали, може да се пови съобщение "Не е избран метод на плащане" въпреки, че сте го избрали. Просто натиснете F5, презаредете страницата и продължете спокойно с плащането.

Начини на доставка

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.


Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

Не, не разполагаме с физически магазин или шоурум. Стоките могат да бъдат поръчани единствено онлайн.

Връщане на продукти

Можете да върнете закупената от Вас стока/и в законово установения срок от 14 работни дни от получаване на стоките в случай, че същите не са използвани, не е нарушавана целостта на опаковката им и са във вида, в
който са получени и при условията по чл.55 от ЗЗП. Повече подробности можете да намерите в нашата
Политика за връщане.

Можете да върнете продуктите при положение, че не са използвани, целостта на опаковката им не е нарушена и няма следи от ползване.