МЕНЮ
Your Cart

За нас

Сайтът ТАКТИЧЕСКО И ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ е електронен магазин на фирма „ВЕНАНДИ“ ООД - бързо развиваща се семейна компания в областта на доставката на професионални тактически, туристически и ловни облекла и аксесоари в България. Ние постигнахме и отстояваме този успех благодарение на доверието на нашите клиенти и партньори.

Компанията е основана през 2019г. в София, като от самото си начало е официален дилър на големи европейски производители и дистрибутори като KombatUK, MFH-Германия, HelikonTex-Полша, Pentagon-Гърция и други. Екипът на компанията работи ежедневно по разширяването на портфолиото от продукти.

Целта ни е да предлагаме само качествени продукти от утвърдени производители, като се стараем да са предимно изпитани и проверени лично от нас. Знаем, че доверието на нашите клиенти е в основата на успешния бизнес и се стараем да завоюваме това доверие, както и да го съхраним.

Точно поради тази причина при нас винаги можете да разчитате на съвет, мнение, споделяне на лични впечатления от продуктите, както и помощ при избора.

НАШАТА ЦЕЛ:
Да поддържаме асортимент от добри продукти на ниски цени, които се търсят и харесват от вас, нашите клиенти.

НАШИЯТ ДЕВИЗ:
Всеотдайността в работата с клиентите създава нови приятелства!

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Потребител: Хан Тервел
Здравейте, колеги. Ще бъда кратък. Днес получих втората си поръчка от сайта. Говорим за 15-тина артикула общо до момента. Казано с едно изречение, качествена стока, на добри цени. Относно обслужването също давам 6-ца. Рядко срещано индивидуално отношение към клиента. Направил съм си дълъг списък с още няколко заявки за следващите месеци и чакам с нетърпение да си получа нещата. Харесва ми факта, че има възможност да си направиш цяла униформа с тениски, якета - абе всичко в един вид шарка. Това е от мен и късмет на всички.
Потребител: Мирослав М.
Доволен съм от thgear. Имам не много поръчки - 2 чифта боти и заключващо устройство за спусък. Никакви проблеми с доставка или пък с качеството на артикулите. Ботите даже са произведени в България и за цената си предлагат много добро качество. Силно препоръчвам пазаруването от thgear.
Потребител: ТОДОР Г.
Здравейте, да, днес получих пратката и всичко е точно. Всичко ми е удобно. Много качествена екипировка, браво, доволен съм. Много ме кефи този дигиталнен камуфлаж. МОЛЛЕ аксесоарите паснаха идеално. Благодаря ви за точността и съветите...
Потребител: АЛЕКСАНДЪР
Поръчвам няколко пъти и съм приятно изненадан от качеството, цената на стоките и обслужването на доставките от сайта. Препоръчвам го силно на всички колеги, желаещи да закупят ловна и тактическа екипировка.