Menu
Your Cart

Helikon-Tex

Helikon-Tex

Helikon-Tex

Като дружество за търговия с военни излишъци, Helikon-Tex е създадена в Полша през 1983 г. и запазва посоката си, като узрява като компания и набира опит повече от десетилетие. В края на 90-те, когато нарастващото несъответствие между настоящите решения за военна техника и новите предизвикателства, които очакват един съвременен войник, стана очевидно, Grzegorz Mieszczak, собственикът на компанията, решава да разработи актуални военни и паравоенни линии на облекло и екипировка. 1999 г. е крайъгълен камък във формирането на Хеликон-Текс като производител и самата марка. Изграждайки собствен отдел за научноизследователска и развойна дейност, базиран на истински професионалисти в тяхната област, те започват да проектират модерни и специализирани решения за напреднали практикуващи и хобисти във военната, стрелковата спортна дейност и дейности на открито.
Армейско поларено яке Helikon-Tex - зелено
 • L
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-427
Армейското поларено яке е специално облекло за военни служители, също подходящо за активни туристи и ловци. Якето разполага с четири джоба за основно оборудване и велкро подложки за лесни опции за персонализиране. Армейското поларено яке е с прост и функционален дизайн за ежедневните задължения в га..
110.50лв.
Без данък:92.08лв.
Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
 • Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
 • Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
 • Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-512
Размери: 55 x 35 mmМатериал: PVC..
2.90лв.
Без данък:2.42лв.
Калъф за оръжие Basic Rifle Case - Различни цветове
С поръчка
  Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-457
  Basic Rifle Case® е проектиран да осигурява надеждно и удобно носене на карабина AR или болтова карабина. Чантата може да се носи посридством здравите дръжки или на раменна лента, която може да се прибере в специален джоб, когато не се използва. Чантата има два външни джоба. Versatile Insert System®..
  145.00лв.
  Без данък:120.83лв.
  Калъф за пистолет - Cordura® - Различни цветове
  С поръчка
   Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-456
   Single Pistol Wallet® идеално предпазва един пистолет от механични повреди (предимно надраскване) по време на пътуването ви до зоната. В основната конфигурация ще се носят един пълноразмерен пистолет и два пълнителя.           ..
   56.90лв.
   Без данък:47.42лв.
   Камуфлажна армейска риза Helikon-Tex CPU - PL Woodland
   • L
   Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-432
   CPU® (Combat Patrol Uniform®) ризата е проектирана в съответствие с най-новата конструкция на универсалния модел "Полски въоръжени сили" 2010. Закопчаването с пълен двупосочен цип, осигурява лесен достъп до оборудването, което се предполага, че е закачено на тактическия колан. За управление на топли..
   84.00лв.
   Без данък:70.00лв.
   Камуфлажна тениска PL Woodland
   • L
   • XL
   Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-514
   Традиционна памучна тениска в камуфлажни цветове.Приятна на допир материя.Кройка: нормалнаМатерия: Памук, 100%Плътност на материята: 165 g/m2  ..
   19.50лв.
   Без данък:16.25лв.
   Колан с метална щамповаан тока Helikon-Tex - зелен
   С поръчка
    Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-422
    Обикновен, но много здрав 4cm-широк утилитарен колан, който ще пасва на повечето гайки на панталоните. Характеризира се с метална закопчалка с лого на Helikon-Tex®.ХАРАКТЕРИСТИКИ:- Метална закопчалка с логото на Helikon-Tex- Може да бъде скъсен от потребителя, ако е необходимо..
    16.50лв.
    Без данък:13.75лв.
    Колан с метална щамповаан тока U.S. Army - зелен
    С поръчка
     Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-423
     Обикновен, но много здрав 4cm-широк утилитарен колан, който ще пасва на повечето гайки на панталоните. Характеризира се с метална закопчалка с лого на U.S. Army.ХАРАКТЕРИСТИКИ:-Метална закопчалка с логото на U.S. Army- Може да бъде скъсен от потребителя, ако е необходимо..
     18.50лв.
     Без данък:15.42лв.
     Колан с метална щамповаан тока U.S. Army - черен
     С поръчка
      Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-424
      Обикновен, но много здрав 4cm-широк утилитарен колан, който ще пасва на повечето гайки на панталоните. Характеризира се с метална закопчалка с лого на U.S. Army.ХАРАКТЕРИСТИКИ:-Метална закопчалка с логото на U.S. Army- Може да бъде скъсен от потребителя, ако е необходимо..
      18.50лв.
      Без данък:15.42лв.
      Колан с метална щамповаан тока U.S. Marines - зелен
      С поръчка
       Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-426
       Обикновен, но много здрав 4cm-широк утилитарен колан, който ще пасва на повечето гайки на панталоните. Характеризира се с метална закопчалка с лого на U.S. Marines.ХАРАКТЕРИСТИКИ:-Метална закопчалка с логото на U.S. Marines- Може да бъде скъсен от потребителя, ако е необходимо..
       18.50лв.
       Без данък:15.42лв.
       Колан с метална щамповаан тока U.S. Navy Seals - зелен
       С поръчка
        Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-425
        Обикновен, но много здрав 4cm-широк утилитарен колан, който ще пасва на повечето гайки на панталоните. Характеризира се с метална закопчалка с лого на U.S. Navy Seals.ХАРАКТЕРИСТИКИ:-Метална закопчалка с логото на Helikon-Tex®- Може да бъде скъсен от потребителя, ако е необходимо..
        18.50лв.
        Без данък:15.42лв.
        Костюм Ghillie, USMC Digital Desert
        С поръчка
         Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-461
         Ghillie Suit се състои от четири части: туника, панталони, шапка и маскираща лента за оръжие. Облеклата са направени от дишаща мрежа с прикрепен силует на потребителя. Благодарение на своя дизайн костюмът може да се носи върху дрехите или униформата. В джобовете в туниката и панталоните им има достъ..
         156.50лв.
         Без данък:130.42лв.
         Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)