Menu
Your Cart

Helikon-Tex

Helikon-Tex

Helikon-Tex

Като дружество за търговия с военни излишъци, Helikon-Tex е създадена в Полша през 1983 г. и запазва посоката си, като узрява като компания и набира опит повече от десетилетие. В края на 90-те, когато нарастващото несъответствие между настоящите решения за военна техника и новите предизвикателства, които очакват един съвременен войник, стана очевидно, Grzegorz Mieszczak, собственикът на компанията, решава да разработи актуални военни и паравоенни линии на облекло и екипировка. 1999 г. е крайъгълен камък във формирането на Хеликон-Текс като производител и самата марка. Изграждайки собствен отдел за научноизследователска и развойна дейност, базиран на истински професионалисти в тяхната област, те започват да проектират модерни и специализирани решения за напреднали практикуващи и хобисти във военната, стрелковата спортна дейност и дейности на открито.
Армейско поларено яке Helikon-Tex - зелено
НА СКЛАД РАЗПРОДАЖБА
  • L
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-427
Армейското поларено яке е специално облекло за военни служители, също подходящо за активни туристи и ловци. Якето разполага с четири джоба за основно оборудване и велкро подложки за лесни опции за персонализиране. Армейското поларено яке е с прост и функционален дизайн за ежедневните задължения в га..
75.00лв. 110.50лв.
Без данък:62.50лв.
Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
НА СКЛАД
  • Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
  • Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
  • Велкро пач Helikon-Tex - различни цветове
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-512
Размери: 55 x 35 mmМатериал: PVC..
3.00лв.
Без данък:2.50лв.
Камуфлажна армейска риза Helikon-Tex CPU - PL Woodland
НА СКЛАД РАЗПРОДАЖБА
  • L
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-432
CPU® (Combat Patrol Uniform®) ризата е проектирана в съответствие с най-новата конструкция на универсалния модел "Полски въоръжени сили" 2010. Закопчаването с пълен двупосочен цип, осигурява лесен достъп до оборудването, което се предполага, че е закачено на тактическия колан. За управление на топли..
60.00лв. 84.00лв.
Без данък:50.00лв.
Камуфлажна тениска PL Woodland
НА СКЛАД
  • L
  • XL
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-514
Традиционна памучна тениска в камуфлажни цветове.Приятна на допир материя.Кройка: нормалнаМатерия: Памук, 100%Плътност на материята: 165 g/m2  ..
17.15лв. 19.50лв.
Без данък:14.29лв.
Панталон SFU NEXT Pants - PolyCotton Ripstop
НА СКЛАД
  • L
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-513
SFU ™ е една от класическите ни линии. Панталоните Special Forces Uniform ™ предлагат лекота на движение и добре измислена джобна система за носене. SFU NEXT® панталоните са следващото поколение на SFU ™ панталоните, проектирани с внимание на потребителите. Те съчетават класически вид, анатомичен ра..
78.00лв.
Без данък:65.00лв.
Тактически софтшел панталон LEVEL 5 Mk2 Trousers
НА СКЛАД
  • L
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-516
Панталони LVL 5 Soft Shell се основават на спецификация армията на САЩ за III поколение APCU (Advanced Protection Combat Uniform). LVL 5 предлага лека защита от вятър и дъжд, комбинирана със свойства за управление на влагата.Свободната кройка работи идеално с изолационните слоеве отдолу и осигурява ..
84.00лв.
Без данък:70.00лв.
Шапка BBC Cap - PolyCotton Ripstop - PL Woodland
НА СКЛАД
Производител:: Helikon-Tex SKU: THG-111-515
Регулируема шапка с козирка, оборудвана с набор от меки велкро панели за ID / пачове и други артикули. Предназначена за използване в горещи климатични условия...
21.00лв.
Без данък:17.50лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)