Menu
Your Cart

Original Military

Original Military

Original Military

Излишните стоки са остатъци или по принцип вече не са необходими стоки и екипировка на армиите. Това включва употребявани и неизползвани вещи, продавани на частни компании. Max Fuchs AG е един от най-големите купувачи и предлага тези стоки като търговец на едро за повече от 30 години на клиенти по целия свят. Широкият асортимент варира от дрехи (якета, паркани, панталони, обувки, шапки и др.) До различни артикули от екипировката (спални чували, детски колички, раници и др.), Защитни принадлежности, униформи и много повече от различни десетилетия и армии. Тъй като количествата са ограничени, наличността и състоянието не могат да бъдат обещани. С повече от 5000 различни артикула от различни страни като Германия, Великобритания, Италия, Сърбия, Словакия, Австрия, САЩ, Холандия и Швейцария и др. Max Fuchs AG е един от водещите доставчици на излишък.
Оригинални GB военни боти, кожени, Goretex подплатени
НАЙ-ПРОДАВАНО
  • 40
  • 45
Производител:: Original Military SKU: THG-111-546
Оригинални военни зимни боти на армията на Великобритания: - подплата с GoreTex - предназначение: хладно и студено време - изработени от висококачествена кожавъншен материал: телешка кожа 3ммподплата: мембрана, полиестерподметка: гума ..
105.00лв.
Без данък:87.50лв.
Оригинален непромукаем панталон  на Британската армия, BTP, GoreTex
РАЗПРОДАЖБА -45 %
  • XL
Производител:: Original Military SKU: THG-111-577
Оригинален непромукаем панталон  на Британската армия, BTP, GoreTexТип дъждобран, носи се върху останалото облекло.  Еластична талия с шнур. Еластични глезени. Дишащ - четирислоен, ламиниран GoreTexТалия - 110смДължина - 125смВътрешен шев - 80см..
44.00лв. 80.00лв.
Без данък:36.67лв.
Производител:: Original Military SKU: THG-111-459
Оригинални армейски тиранти от запасите на Бундесвера. Захващане с копчета...
16.30лв.
Без данък:13.58лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)