МЕНЮ
Your Cart

Прецизни Rockets Professional 0.28g 3000 BB - Бутилка

Прецизни Rockets Professional 0.28g 3000 BB - Бутилка
НОВО
Прецизни Rockets Professional 0.28g 3000 BB - Бутилка
  • Модел: Rockets Professional 0.28g 3000 BB - Bottle
  • Тегло: 1.00кг.
  • SKU: ROC-16-018526
Брой преглеждания: 65
16.80лв.
Без ДДС: 14.00лв.

Дългоочакваните, висококачествени, прецизни Rockets BB.

Благодарение на специален производствен процес, Rockets са характерни за много стегнатия си огнен конус.

Всеки пакет BB от Rockets след окончателната обработка е прецизно, полиран с висок гланц и покрит със специален слой, който намалява триенето. Това води до по-добра работа с Hop-Up отклонения.

Напълно контролиран производствен процес гарантира идеалната BB въртене без видими шевове или кухини. Липсата на въздушни джобове във ВВ и добрият баланс на теглото позволяват много висока повторяемост на изстрелите. Диаметърът на ВВ е 5,95 мм (+/- 0,01 мм), а разликата в теглото между ВВ не надвишава 0,01 г.


Количество (бр.)     3000

Тегло [g]    0,28

Цвят    Бял

Тип BB    Стандартен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.