МЕНЮ
Your Cart

Smart Gas - 1000ml

Smart Gas - 1000ml
Smart Gas - 1000ml
  • Модел: Smart Gas™ - 1000ml
  • Тегло: 0.60кг.
  • SKU: THG-570-433
Брой преглеждания: 430
16.80лв.
Без ДДС: 14.00лв.

Smart Gas ™ е продукт, произведен от най-висококачествени съставки, предназначен за еърсофт реплики, задвижвани с грийн-газ. Това е резултат от тясно сътрудничество на производителя с еърсофт играчи, чиито коментари и забележки са помогнали да се създаде смес, подходяща и за най-взискателните клиенти.

Неговият състав и високото налягане осигуряват до 20% повече мощност, както и голям брой  изстрели. Това е идеалният избор за всяка реплика снабдена с блоу-бек система, като значително подобрява отката на пистолета и по този начин прави стрелбата още по-забавна и реалистична.

Иновативната формула на Smart Gas ™ е с повишено количество силиконова смазка и позволява използването на газ дори при температури до 5 ° C. Дори при толкова ниска температура той едновременно смазва и запазва вътрешните механизми.

Бутилката е снабдена с пластмасова дюза, предотвратяваща повреди на гумените уплътнения на пълнителите. 

Вид: Грийн-газ

Капацитет: 1000 ml

Тегло: 515 g

Производител: Smart Gas™

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.