МЕНЮ
Your Cart

Вашите отзиви

Тервел Христов
Тервел Христов

Здравейте, колеги. Ще бъда кратък. Днес получих втората си поръчка от сайта. Говорим за 15-тина артикула общо до момента. Казано с едно изречение, качествена стока, на добри цени. Относно обслужването също давам 6-ца. Рядко срещано индивидуално отношение към клиента. Направил съм си дълъг списък с още няколко заявки за следващите месеци и чакам с нетърпение да си получа нещата. Харесва ми факта, че има възможност да си направиш цяла униформа с тениски, якета - абе всичко в един вид шарка. Това е

Мирослав М.
Мирослав М.

Доволен съм от thgear. Имам не много поръчки - 2 чифта боти и заключващо устройство за спусък. Никакви проблеми с доставка или пък с качеството на артикулите. Ботите даже са произведени в България и за цената си предлагат много добро качество. Силно препоръчвам пазаруването от thgear.

Александър
Александър

Поръчвам няколко пъти и съм приятно изненадан от качеството, цената на стоките и обслужването на доставките от сайта. Препоръчвам го силно на всички колеги, желаещи да  закупят ловна и тактическа екипировка.

Павел
Павел

Много коректен магазин с добра комуникация. Качествена стока на достъпна цена. Препоръчвам!

Димитър Тенев
Димитър Тенев

Супер, БЪРЗО, АДЕКВАТНО, ГЪВКАВО И ПОЗИТИВНО И ЛЮБЕЗНО ОБСЛУЖВАНЕ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВЕНИ СТОКИ.

Янко Симеонов
Янко Симеонов

Добро и коректно обслужване.

Милен Атанасов
Милен Атанасов

Изключително коректно отношение ! Имах проблем с поръчката поради редица причини, независещи от тяхна страна ,но получих изключително съдействие от тяхна страна ,лична заинтересованост и разбиране . Отделиха от личното си време ,за да ми съдействат ,въпреки ,че грешката беше от моя страна . Препоръчвам задължително ! Изключително съм доволен от качеството на стоката и със сигурност ще пазарувам отново доста пъти !

Георги
Георги

Много добро обслужване,качествени стоки.

Валери
Валери

Цена и качество са мн добри.

Мирослав
Мирослав

Закупих бинокъл БИНОКЪЛ, 10X50, ЛЕЩИ RUBY, WOODLAND и съм много доволен от качеството, което получих за тази цена. Лещите са ясни и бинокълът фокусира бързо. Зрителното поле е достатъчно за това приближение.

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)