hourglass

БЛОГ

БЛОГ

В нашият БЛОГ представяме статии и материали, разказващи любопитни и интересни факти, новини свързани с тактическите, туристическите и ловните дрехи и аксесоари, както и ревюта на продукти, които лично сме тествали. Даваме откровено мнение за функциалността, качествата и стойността на тези продукти. Прилагаме и снимки на елементи и особености на продуктите, които няма да видите на маркетинговите снимки в магазина. Също така ще се опитваме да показваме всеки от тестваните продукти в ситуации на реално ползване.

Ники Петров January 24, 2020

Представяне на Тактически Боти, произведени в България

Мъжки тактически боти направени по метода Goodyear-welted. Тази обувка е идеален спътник при ниски температури и дъждовно време, благодарение на мембраната в подплатата на обувката. Ръчният шев акцентира върху меката телешка кожа. Дизайнът намалява формалността на тези зимни обувки, докато кожата, с която е облицована обувката отвътре обещава специален комфорт за ползвателя. С тези обувки имате гаранция, че краката винаги ще са топли, дори и в много лошо време, както и предотвратяване на подхлъзване върху заледени повърхности, благодарение на висококачествената гумена подметка.
показвания: 43 прочети още ⟶
Ники Петров December 04, 2019

Gore-Tex в обувката: Наистина ли имаш нужда от това?

Gore-Tex в обувката: Почти всеки тип обувки вече се предлага с такава подплата. Обещанията са красиви: трябва да са водоустойчиви и дишащи, осигурявайки сух крак при всякакви атмосферни условия, отвътре и отвън. Но възможно ли е това? И наистина ли е необходимо?

показвания: 11 прочети още ⟶
Ники Петров November 04, 2019

Как правилно да изберем термобельо?

Самият термин "термо бельо" първоначално е подвеждащ. В крайна сметка, ако е "термо" - тогава би трябвало да затопля. Но модерното бельо за спорт или дори само за активен начин на живот има съвсем различни функции и задачата да се „затопли“ е далеч от най-важната тук. Но очевидно, думата термо бельо звучи много по-добре от водоотблъскващо или антибактериално, което като цяло, също не разкрива цялата му функционалност.

показвания: 383 прочети още ⟶
Ники Петров October 04, 2019

PARACORD или идеята за спасителното въже

ПАРАКОРД (също paracord или US Paracord 550 type 3, когато се отнася до типа III paracord) е леко найлоново въже със сърцевина и обвивка, първоначално използвано в линиите за окачване на парашути. То се използва като въже за общо предназначение.

показвания: 167 прочети още ⟶
Ники Петров September 02, 2019

Представяне на GAME Technical Apparel

Game Технически Apparel е изгряващата звезда в ловното, стрелковото и Camouflage облекло. Тяхната гама от дрехи включва камуфлаж, лов, риболов и аутдор облекло за мъже, жени и деца.

показвания: 148 прочети още ⟶
Ники Петров July 27, 2019

Базово сравнение между MULTICAM/BTP и BW CAMO

Това е втора част от поредицата посветена на камуфлажа. С това визуализиране искам да ви покажа как изглеждат BW Camo и Multicam окраските по нашите планински природни дарования през "зелената" част от годината.

показвания: 121 прочети още ⟶
Ники Петров April 23, 2019

Ревю на есенно-зимен ловен камуфлаж, Huntsbury's English Hedgerow

С интерес чакахме с поредната доставка от Англия новите ловни комплекти Huntsbury's English Hedgerow. Очакванията ни се потвърдиха напълно и като цяло сме приятно изненадани от продукта.
показвания: 203 прочети още ⟶
Ники Петров April 09, 2019

Представяне на Pentagon - Гърция

Името Pentagon (pentagōnos) е съществително от древногръцки произход, което означава „пет ъгъла“. В тяхното лого петте ъгъла символизират числото 5, което е Балансът на числата, човешкото същество (глава и четири крайника), той също символизира петте сетива (слух, виждане, докосване, мирис и вкус)
показвания: 115 прочети още ⟶
Ники Петров April 06, 2019

Представяне на Huntsbury - Великобритания

Със стартираната гама за ежедневни и ловни облекла, Huntsbury вече предлага широка гама от възможности за избор. С повече дрехи, оборудване и обувки, които следват, Хънтсбъри наистина дава сериозна заявка за влизане в елитния кръг производители на ловни облекла.
показвания: 205 прочети още ⟶
Ники Петров February 20, 2019

Как да се обличаме правилно според военните - системата ECWCS Gen III

Кратко ръководство как правилно да подбираме дрехите за лов, излет или преход, както и как да ги комбинираме. Тук разглеждаме системата изработена от Американската армия ECWCS (Extended/Extreme Cold Weather Clothing System), и по специално последната й версия, а именно GEN III.
показвания: 168 прочети още ⟶
Показани 1 от 15 | 20 (2 Страници)