МЕНЮ
Your Cart

ОТНОСНО НАЧИНА НА РАБОТА НА ЕКИПА НА THGEAR В ТЕКУЩАТА СИТУАЦИЯ

Уважаеми клиенти,

Скъпи приятели,

Като социално отговорна компания сме въвели хоум офис режим за всички служители на фирмата. Въпреки това телефоните са прехвърлени, пощата се следи, а платформата на електронния магазин се поддържа и развива.

Веднъж дневно, между 17:00 и 19:00 часа се прави обработка и спедиране на вашите поръчки.


Обработката на вашите поръчки и доставка до момента е осигурена, въпреки че изключителна ситуация, като тази, води до непрекъснати промени. Може да има допълнителни забавяния, дори невъзможност за доставка, при които ние, за съжаление, нямаме контрол. Повечето от доставчиците ни от Западна Европа преустановиха временно работа, а останалите доставят, но с големи закъснения.
Вие, нашите клиенти винаги сте били от изключителна важност за нас. Затова молим за разбиране и ви благодарим за помощта и търпението.


КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Потребител: Хан Тервел
Здравейте, колеги. Ще бъда кратък. Днес получих втората си поръчка от сайта. Говорим за 15-тина артикула общо до момента. Казано с едно изречение, качествена стока, на добри цени. Относно обслужването също давам 6-ца. Рядко срещано индивидуално отношение към клиента. Направил съм си дълъг списък с още няколко заявки за следващите месеци и чакам с нетърпение да си получа нещата. Харесва ми факта, че има възможност да си направиш цяла униформа с тениски, якета - абе всичко в един вид шарка. Това е от мен и късмет на всички.
Потребител: Мирослав М.
Доволен съм от thgear. Имам не много поръчки - 2 чифта боти и заключващо устройство за спусък. Никакви проблеми с доставка или пък с качеството на артикулите. Ботите даже са произведени в България и за цената си предлагат много добро качество. Силно препоръчвам пазаруването от thgear.
Потребител: ТОДОР Г.
Здравейте, да, днес получих пратката и всичко е точно. Всичко ми е удобно. Много качествена екипировка, браво, доволен съм. Много ме кефи този дигиталнен камуфлаж. МОЛЛЕ аксесоарите паснаха идеално. Благодаря ви за точността и съветите...
Потребител: АЛЕКСАНДЪР
Поръчвам няколко пъти и съм приятно изненадан от качеството, цената на стоките и обслужването на доставките от сайта. Препоръчвам го силно на всички колеги, желаещи да закупят ловна и тактическа екипировка.