МЕНЮ
Your Cart

Снайперска раница, 40 литра, черна

Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна
Снайперска раница, 40 литра, черна

Раницата е изработена от издръжлив найлон. Състои се от основно отделение, допълнителни четири отделения за дребни предмети и отделно отделение за носене на дългоцевно оръжие. Общият капацитет на раницата е 40 литра, а дължината на отделението за карабината е 850 мм - което ви позволява да поставите повечето видове карабинери в нея.

Комплектът включва елемент, който ви позволява да удължите отделението за карабината с допълнителни 300 мм, което ви позволява да носите оръжия с размера на снайперска пушка. Благодарение на мекото, ударопоглъщащо релефно покритие, съдържанието е правилно защитено срещу възможни механични повреди. Освен това е възможно да се съкрати основното отделение за реплика до дължина от 600 мм (чрез сгъване и блокиране на долната част на отделението), което позволява в него да бъде сигурно поставен автомат.

Гърба на раницата е изпълнена с амортизираща гъба. Раницата е снабдена и с тазобедрен колан, покрит със системни каишки MOLLE, позволяващи закрепването на допълнителни торбички. Същите ленти бяха пришити отпред на раницата и отстрани.

Благодарение на използваните решения и доста големия капацитет, раницата е идеална за по-дълги екскурзии - може да бъде особено удобна за любителите на милсим събития или дълги патрули.

Изработена от: найлон

Тегло: 2100 g

Черен цвят

Вместимост: 40л

Размери на отделението за карабина: 600/850/1150 мм

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.


  • Модел: 40l sniper backpack - black
  • Тегло: 0.18кг.
  • SKU: THG-111-796
Брой преглеждания: 528
94.50лв.
Без ДДС: 78.75лв.