МЕНЮ
Your Cart

Универсален Mil-Tec MOLLE органайзер, Multicam

Универсален Mil-Tec MOLLE органайзер, Multicam
Универсален Mil-Tec MOLLE органайзер, Multicam
НОВО
Универсален Mil-Tec MOLLE органайзер, Multicam
Универсален Mil-Tec MOLLE органайзер, Multicam
Универсален Mil-Tec MOLLE органайзер, Multicam

Универсалният MOLLE органайзер има лесно за сортиране вътрешно отделение и малко външно отделение с цип. Вътре има два отворени джоба и широка еластична лента за плъзгане на фенерче, нож, аптечка или друго оборудване. Освен това вътре има отделение с цип с мрежа, така че да имате преглед на съдържанието. Органайзерът може лесно да се прикрепи към вашата раница, жилетка или велкро панели, като се използва повърхността на закачалката на гърба.

- Основно отделение с двупосочен цип

- Примки Molle на дъното на чантата

- Подвижен пластир Mil-Tec


- Материал: 100% полиестер, полиуретаново покритие

- Размери: прибл. 15 х 5,5 х 17,5 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.


  • Модел: Mil-Tec Multipurpose Belt Pouch with Velcro Back multitarn
  • Тегло: 0.20кг.
  • SKU: THG-570-462
Брой преглеждания: 22
18.80лв.
Без ДДС: 15.67лв.