МЕНЮ
Your Cart

Батерия LiPo 7.4V 1200mAh 20C/40C

Батерия LiPo 7.4V 1200mAh 20C/40C
Батерия LiPo 7.4V 1200mAh 20C/40C
  • Наличност: На склад
  • Модел: LiPo 7.4V 1200mAh 20C/40C батерия
  • Тегло: 0.20кг.
  • SKU: SPE-06-029457
Брой преглеждания: 1040
25.90лв.

Литиево-йонно-полимерните (LiPo) батерии са приемници на известните литиево-йонни (LiIon) батерии. Основното предимство на LiPo батериите несъмнено е съотношението капацитет към размери. Те са с много малки размери, като в същото време са много енергийно ефективни, което позволява да изберете подходящ комплект батерии за практически всяка AEG реплика. Тя няма ефект на паметта. Батериите могат да се зареждат много често, без да се разреждат преди това. Честото зареждане е много полезно за този вид батерии.

Трябва да запомните да не разреждате LiPo батерията под нивото от 3V на клетка и да не я презареждате над 4,2V на клетка. Друго предимство на батерията LiPo е малък процент на саморазреждане. Неизползваната батерия ще загуби само 3% до 5% от енергията си. Трябва да проверите батерията, защото ако съхранявате батерията за дълъг период от време, батерията може да се разрежда под минималната стойност (3V на клетка) и следователно да доведе до необратими химически реакции, които могат да причинят влошаване на характеристики на батерията, включително трайните й повреди и в крайни случаи самозапалване. Неизползваната батерия LiPo трябва да се зарежда с около 70%.

Докато правилно използвате батерийните батерии LiPo, животът му трябва да бъде около 500 до 700 цикъла. Работната температура на батериите LiPo е много жизненоважна. Противно на обикновените батерии, LiPo клетките се справят доста добре при ниски температури. Независимо от това, те трябва да се зареждат при стайна температура. За да поддържате LiPo батериите в добра форма, трябва да ги балансирате по време на процеса на зареждане с помощта на сервизен щепсел, с който са оборудвани повечето батерии LiPo (доброто зарядно устройство LiPo има вграден балансьор).

Тип клетка: Li-Po

Капацитет на батерията [mAh]: 1200

Напрежение на батерията [V]: 7,4

Тип на щепсела: Tamiya mini


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

КАК МОГА ДА ЗАПЛАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Можете да заплатите поръчаните от вас стоки по два начина:

- Чрез банков превод. В този случай ще изпратим стоката към вас веднага, след като бъде заверена банковата ни сметка със сумата на покупката.

- Чрез Паречен Пощенски Превод ( вид Наложен платеж ). При получаване на продуктите от куриера, вие заплащате стойността им, а куриерът издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е признат от закона документ, който е приравнен на касова бележка. Получената разписка, в комбинация с фактурата, която ще намерите в профила си на сайта, са вашият документ удостоверяващ плащането. Клиентите, които не са създали профил на сайта, могат да получат фактура след заявка по e-mail. 

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

На страницата на всеки продукт, под бутона "Купи"/"С Поръчка", има секция "Прогнозна цена за доставка, с ДДС"Натискате бутона "Калкулирай цена за доставка" и системата ще ви изведе възможните опции за доставка, както и цената.

КЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ПРАТКАТА СИ?

Можете да получите пратката си до адрес, посочен от вас, както и в офисите на куриерската фирма Еконт. Ако желаете доставката да бъде взета от офис на Еконт, моля отбележете желания от вас офис в полето за бележка/коментар в поръчката.

ИМА ЛИ ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

Да, изпращаме всички поръчки с опция за Преглед и Тест с куриерска фирма „Еконт”, за да можете спокойно да видите и пробвате продуктите, преди да заплатите стойността на наложения платеж. Когато поръчката е от повече и различни артикули, за ваше удобство включваме и опция Избор.