МЕНЮ
Your Cart

Информация за доставките

THGear.eu предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки на стойност над 100лв с ДДС на територията на Република България!
Доставката до посочения адрес се извършва с избрана от нас куриерска фирма.


Доставка
Поръчки, приети до 17:00 часа в работен ден се изпълняват същия ден.
Поръчки, приети след 17:00 часа в работен ден се изпълняват следващия работен ден.

За повечето градове и големи населени места, доставката е в рамките на следващия работен ден.

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.


Доставка в чужбина
За доставка в чужбина моля, свържете се с нас за информация.


Доставка на поръчки на неналични стоки

Ако направите предварителна поръчка, чрез избор на бутона "С ПОРЪЧКА". Вашият продукт ще бъде резервиран, ако вече сме поръчали бройки, а ако не - ще бъде включен в първата възможна поръчка на стока. Вашата поръчка ще пристигне за около 10 до 20 работни дни.


Документи
За всяка доставка се издава квитанция за паричен пощенски превод от куриера при доставяне на заявените стоки.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Потребител: Хан Тервел
Здравейте, колеги. Ще бъда кратък. Днес получих втората си поръчка от сайта. Говорим за 15-тина артикула общо до момента. Казано с едно изречение, качествена стока, на добри цени. Относно обслужването също давам 6-ца. Рядко срещано индивидуално отношение към клиента. Направил съм си дълъг списък с още няколко заявки за следващите месеци и чакам с нетърпение да си получа нещата. Харесва ми факта, че има възможност да си направиш цяла униформа с тениски, якета - абе всичко в един вид шарка. Това е от мен и късмет на всички.
Потребител: Мирослав М.
Доволен съм от thgear. Имам не много поръчки - 2 чифта боти и заключващо устройство за спусък. Никакви проблеми с доставка или пък с качеството на артикулите. Ботите даже са произведени в България и за цената си предлагат много добро качество. Силно препоръчвам пазаруването от thgear.
Потребител: ТОДОР Г.
Здравейте, да, днес получих пратката и всичко е точно. Всичко ми е удобно. Много качествена екипировка, браво, доволен съм. Много ме кефи този дигиталнен камуфлаж. МОЛЛЕ аксесоарите паснаха идеално. Благодаря ви за точността и съветите...
Потребител: АЛЕКСАНДЪР
Поръчвам няколко пъти и съм приятно изненадан от качеството, цената на стоките и обслужването на доставките от сайта. Препоръчвам го силно на всички колеги, желаещи да закупят ловна и тактическа екипировка.