Menu
Your Cart

БЛОГ RSS Feed

28 Apr Визуално сравнение на най-разпространените камуфлажни шарки
Chief 0 49
Не сте ли си задавали въпроса кой камуфлаж как се представя в различни природни обкръжения? Открихме едно много интересно ревю в германския сайт spartanat.com. Правили са практическо сравнение на 10 различни шарки камуфлажи, а именно: ATACS FG, ATACS..
27 Apr A-TACS ли е най-добрата модерна камуфлажна шарка?
FoxHunter 0 60
За разлика от конвенционалните армейски подразделения, които са облечени с по-опростени и универсални камуфлажни окраски, които макар и с по-нисък коефициент на прикритие, могат да се използват на различни терени, специализираните тактически екипи пр..
24 Jan ПРЕДСТАВЯНЕ НА ТАКТИЧЕСКИ БОТИ, ПРОИЗВЕДЕНИ В БЪЛГАРИЯ
FoxHunter 0 1313
През октомври 2019 открихме, че в Кюстендил има малък производител на обувки, който шие по поръчка на клиенти работещи с организации от сферата на сигурността в ЕС. Уредихме си мостри и започнахме да ги тестваме. Аз лично ходих на ловни излети с тях,..
19 Dec Gore-Tex в обувката: Наистина ли имаш нужда от това?
FoxHunter 0 97
Водоустойчива или водоотблъскваща?Туристическа обувка с хастар Gore-Tex е водоустойчива отвън. Туристическа обувка с кожен хастар не прави това, но има и други качества. Въпросът е дали наистина трябва да е водоустойчива или дали при нормална употреб..
04 Nov Как правилно да изберем термобельо?
FoxHunter 0 76
Термо бельо - какво е това и за какво се ползва? Самият термин "термо бельо" първоначално е подвеждащ. В крайна сметка, ако е "термо" - тогава би трябвало да затопля. Но модерното бельо за спорт или дори само за активен начин на живот има съвсем разл..
04 Oct PARACORD  или идеята за спасителното въже
FoxHunter 0 101
ПАРАКОРД (също paracord или US Paracord 550 type 3, когато се отнася до типа III paracord) е леко найлоново въже със сърцевина и обвивка, първоначално използвано в линиите за окачване на парашути. То се използва като въже за общо предназначение. Тази..
12 Sep Представяне на GAME Technical Apparel
FoxHunter 0 39
THGEAR.EU вече е официален дилър на производителя на облекла от Глазгоу - Game Technical Apparel. Game Techical Apparel е изгряващата звезда в ловното, стрелковото и Camouflage облекло. Тяхната гама от дрехи включва камуфлаж, лов, риболов и аутдор об..
16 Jul Основи на камуфлажа и укриването
FoxHunter 0 35
Започвайки с основите, има няколко неща, които трябва да знаете, иначе може да бъдете видени от опонента ви - бил той дивеч, противников airsoft играч или друг. Личният камуфлаж се отнася и за лицето и шията, цветовете на ръцете и силуета на оборудва..
12 May Сравнение на раниците от Helikon-Tex
FoxHunter 0 35
Боен патрул? Походи в гората? Или може би зает работен ден, пълен със срещи? Добре е да имате просторна раница, която да носи всичко, от което се нуждаете, и още повече, без да убива на раменете и гръбнака, както и да не уморява от носене. Сравнете р..
14 Apr Представяне на Helikon-Tex - Полша
FoxHunter 0 52
Представяме ви поредното директно дилърство на "ТАКТИЧЕСКО & ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ". То е с небезизвестната Полска компания Helikon-Tex. Тя е създадена през 1983 г. и в продължение на десетилетие от създаването си дейноста се концентрира главно върху прод..
24 Mar Съкращения и термини  исползвани в описанието на военните дрехи и аксесоари.
FoxHunter 0 44
ACU - Army Combat Uniform (ACU) и неговият огнеупорен вариант FRACU са настоящите бойни униформи, носени от армията на САЩ. Униформата се използва и от американските военновъздушни сили, където тя е известна като Airman Combat Uniform, и от някои цив..
21 Mar Ревю на тактическо софтшел яке PATRIOT от KombatUK
FoxHunter 0 47
Настоящото ревю е посветено на един от чудесните софтшел продукти от серията PATRIOT.Тактическото яке PATRIOT е направено от финен софтшел и предлага добра дишаемост, както и носи на ситен есенен дъжд. Тествали сме го в пресечен терен, ловували сме с..
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)