МЕНЮ
Your Cart

Знаете ли, че? RSS Feed

Tervel_Hristov 25 яну 0 412
Автор: Тервел Христов Любител планинар, фен на дивото къмпингуване, ловец и не на последно място - притежаващ практически армейски опит. ..
Tervel_Hristov 24 ное 0 1154
Автор: Тервел Христов Любител планинар, фен на дивото къмпингуване, ловец и не на последно място - притежаващ практически армейски опит. ..
Chief 28 апр 0 527
Не сте ли си задавали въпроса кой камуфлаж как се представя в различни природни обкръжения? Открихме едно много интересно ревю в германския сайт spartanat.com. Правили са практическо сравнение на 10 различни шарки камуфлажи, а именно: ATACS FG, ATACS..
FoxHunter 19 дек 0 741
Водоустойчива или водоотблъскваща?Туристическа обувка с хастар Gore-Tex е водоустойчива отвън. Туристическа обувка с кожен хастар не прави това, но има и други качества. Въпросът е дали наистина трябва да е водоустойчива или дали при нормална употреб..
FoxHunter 04 ное 0 773
Термо бельо - какво е това и за какво се ползва? Самият термин "термо бельо" първоначално е подвеждащ. В крайна сметка, ако е "термо" - тогава би трябвало да затопля. Но модерното бельо за спорт или дори само за активен начин на живот има съвсем разл..
FoxHunter 04 окт 0 965
ПАРАКОРД (също paracord или US Paracord 550 type 3, когато се отнася до типа III paracord) е леко найлоново въже със сърцевина и обвивка, първоначално използвано в линиите за окачване на парашути. То се използва като въже за общо предназначение. Тази..
FoxHunter 16 юли 0 304
Започвайки с основите, има няколко неща, които трябва да знаете, иначе може да бъдете видени от опонента ви - бил той дивеч, противников airsoft играч или друг. Личният камуфлаж се отнася и за лицето и шията, цветовете на ръцете и силуета на оборудва..
FoxHunter 12 май 0 124
Боен патрул? Походи в гората? Или може би зает работен ден, пълен със срещи? Добре е да имате просторна раница, която да носи всичко, от което се нуждаете, и още повече, без да убива на раменете и гръбнака, както и да не уморява от носене. Сравнете р..
FoxHunter 24 март 0 363
ACU - Army Combat Uniform (ACU) и неговият огнеупорен вариант FRACU са настоящите бойни униформи, носени от армията на САЩ. Униформата се използва и от американските военновъздушни сили, където тя е известна като Airman Combat Uniform, и от някои цив..
FoxHunter 20 фев 0 183
Кратко ръководство как правилно да подбираме дрехите за лов, излет или преход, както и как да ги комбинираме. Тук разглеждаме системата изработена от Американската армия ECWCS (Extended/Extreme Cold Weather Clothing System), и по специално последната..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)