МЕНЮ
Your Cart

Знаете ли, че? RSS Feed

FoxHunter 26 юни 0 850
Тактическите раници имат множество приложения. Използват се в армията, за пренасяне на оръжие и провизии. Използват се и в приключения на открито, за туризъм, къмпинг или трекинг, както и например за училищни раници, колежански раници и за ..
Tervel_Hristov 25 ян. 0 1983
Автор: Тервел Христов Любител планинар, фен на дивото къмпингуване, ловец и не на последно място - притежаващ практически армейски опит. ..
Tervel_Hristov 24 ноем. 0 2940
Автор: Тервел Христов Любител планинар, фен на дивото къмпингуване, ловец и не на последно място - притежаващ практически армейски опит. ..
Chief 28 апр. 0 1626
Не сте ли си задавали въпроса кой камуфлаж как се представя в различни природни обкръжения? Открихме едно много интересно ревю в германския сайт spartanat.com. Правили са практическо сравнение на 10 различни шарки камуфлажи, а именно: ATACS FG, ATACS..
FoxHunter 19 дек. 0 3823
Водоустойчива или водоотблъскваща?Туристическа обувка с хастар Gore-Tex е водоустойчива отвън. Туристическа обувка с кожен хастар не прави това, но има и други качества. Въпросът е дали наистина трябва да е водоустойчива или дали при нормална употреб..
FoxHunter 04 ноем. 0 2797
Термо бельо - какво е това и за какво се ползва? Самият термин "термо бельо" първоначално е подвеждащ. В крайна сметка, ако е "термо" - тогава би трябвало да затопля. Но модерното бельо за спорт или дори само за активен начин на живот има съвсем разл..
FoxHunter 04 окт. 0 2891
ПАРАКОРД (също paracord или US Paracord 550 type 3, когато се отнася до типа III paracord) е леко найлоново въже със сърцевина и обвивка, първоначално използвано в линиите за окачване на парашути. То се използва като въже за общо предназначение. Тази..
FoxHunter 16 юли 0 839
Започвайки с основите, има няколко неща, които трябва да знаете, иначе може да бъдете видени от опонента ви - бил той дивеч, противников airsoft играч или друг. Личният камуфлаж се отнася и за лицето и шията, цветовете на ръцете и силуета на оборудва..
FoxHunter 12 май 0 465
Боен патрул? Походи в гората? Или може би зает работен ден, пълен със срещи? Добре е да имате просторна раница, която да носи всичко, от което се нуждаете, и още повече, без да убива на раменете и гръбнака, както и да не уморява от носене. Сравнете р..
FoxHunter 24 март 0 967
ACU - Army Combat Uniform (ACU) и неговият огнеупорен вариант FRACU са настоящите бойни униформи, носени от армията на САЩ. Униформата се използва и от американските военновъздушни сили, където тя е известна като Airman Combat Uniform, и от някои цив..
FoxHunter 20 февр. 0 493
Кратко ръководство как правилно да подбираме дрехите за лов, излет или преход, както и как да ги комбинираме. Тук разглеждаме системата изработена от Американската армия ECWCS (Extended/Extreme Cold Weather Clothing System), и по специално последната..
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)