МЕНЮ
Your Cart

Представяне RSS Feed

FoxHunter 13 апр. 1 4282
ЕФЕКТИВНА ОБУВКА ЗА ВОЕННИ, ПРАВОПРИЛАГАЩИ ОРГАНИ И ЕКИПИ ЗА БЪРЗО РЕАГИРАНЕ. БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО, ИЗДРЪЖЛИВОСТ И КОМФОРТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШАТА БЕЗОПАСНОСТ. Кратко представяне:ОТ ОСНОВАТА, НАГОРЕ. Преди близо 10 години..
Chief 18 юли 0 843
Specna Arms е марка със седалище в Хонконг. Тяхната цел е да предоставят висококачествени, добре изглеждащи и разумни реплики за airsoft. Specna Arms е надеждна и добре призната марка на пазара на airsoft. Години опит и хиляди потребители потвърждава..
FoxHunter 27 апр. 1 933
За разлика от конвенционалните армейски подразделения, които са облечени с по-опростени и универсални камуфлажни окраски, които макар и с по-нисък коефициент на прикритие, могат да се използват на различни терени, специализираните тактически екипи пр..
FoxHunter 12 септ. 0 445
THGEAR.EU вече е официален дилър на производителя на облекла от Глазгоу - Game Technical Apparel. Game Techical Apparel е изгряващата звезда в ловното, стрелковото и Camouflage облекло. Тяхната гама от дрехи включва камуфлаж, лов, риболов и аутдор об..
FoxHunter 14 апр. 0 344
Представяме ви поредното директно дилърство на "ТАКТИЧЕСКО & ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ". То е с небезизвестната Полска компания Helikon-Tex. Тя е създадена през 1983 г. и в продължение на десетилетие от създаването си дейноста се концентрира главно върху прод..
FoxHunter 21 март 0 711
Настоящото ревю е посветено на един от чудесните софтшел продукти от серията PATRIOT.Тактическото яке PATRIOT е направено от финен софтшел и предлага добра дишаемост, както и носи на ситен есенен дъжд. Тествали сме го в пресечен терен, ловували сме с..
FoxHunter 28 февр. 0 468
MFH е един от водещите брандове, чиито продукти ще презентирааме в нашия магазин. Отличават се с германско качество и точност. И въпреки, че са западно-европейски търговец, цените са приятна изненада. По-долу представяме накратко фирмата и продукти..
FoxHunter 19 февр. 0 335
Якето е с претенции,че има мембрана Kom-Tex (ламинатен тип) и декларираната водоустойчивост е 2500мм воден стълб. Практическият опит показва, че под ситен продължителен есенен дъжд наистина е непропускливо. Като добавка го тествахме наскоро на едно п..
FoxHunter 30 ян. 0 616
Раницата Small Molle Assault Pack 28 литра е изключително функционална и балансирана. Заимствана е от опита на Американските рейнджъри и е подходяща за еднодневни или двудневни излети. По-долу ще ви покажем няколко снимки с описание на възможностите ..
FoxHunter 19 ян. 0 721
Манерката, предлагана от KombatUK е с вместимост от 1 литър и е от PVC ( това е единственото, което я отличава от истинската военна), като е осигурена с калъф, който се предлага в няколко цвята, които освен ВТР камуфлажна шарка са и:Калъфът е облицо..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)