Specna Arms е марка със седалище в Хонконг. Тяхната цел е да предоставят висококачествени, добре изглеждащи и разумни реплики за airsoft. Specna Arms е надеждна и добре призната марка на пазара на airsoft. Години опит и хиляди потребители потвърждават високото качество на продуктите. Офертата на Specna Arms включва широка гама от реплики, разделени на две основни линии: полимерните CORE и иновативните EDGE. Благодарение на това, те могат да задоволят начинаещи, както и опитни играчи на airsoft.


Репликите на Specna Arms са оборудвани с Easy Spring Access - ESA, електроника на Gate, подсилени скоростни кутии, включително Orion Gearbox, прецизни дула, уникални пълнители на Specna Arms и много други изключителни елементи.

За да докажат високото качество и иновативността на техните продукти, те са придобили лицензиращото право от американския производител на огнестрелно оръжие - Rock River Arms®.Освен това те залагат четири принципа в работата си, а именно:

ЗАДОВОЛИТЕЛНА ЦЕНА

Не е трудно да се правят реплики, които имат високо качество и в същото време висока цена. Тяхната цел е да докажат, че можете да имате наистина добра и изключителна реплика, без да се налага да харчите малко богатство, за да я получите.

ВЪРХОВО КАЧЕСТВО

Искат техните реплики не само да са невероятно добре изглеждащи, но и в същото време здрави и надеждни. Както вътрешните, така и външните части на Specna Arms® гарантират най-високо качество и производителност.

БЪРЗА СМЯНА НА ПРУЖИНАТА

Всички техни модели реплики могат да бъдат оборудвани с една от следните системи за бърза смяна на пролетта: SAEC ™, Enter & Convert ™ и Easy Spring Access (ESA).

ВНУШИТЕЛНО РАЗНООБРАЗИЕ НА МОДЕЛИТЕ

В момента има над 150 модела реплики на Specna Arms®. Там ще намерите всякакви версии, като се започне от основни и класически изглеждащи, до най-новите и модерни дизайни.

ТАКТИЧЕСКО И ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ доставя продуктите на SPECNA ARMS през официален дистрибуторски канал и цените ни са на изключително конкурентни нива. Повече за продуктите на сайта можете да видите на https://thgear.eu/Specna-Arms.html

Официален каталог на производителя можете да разгледате тук: Каталог SPECNA ARMS 2020