ЕФЕКТИВНА ОБУВКА ЗА ВОЕННИ, ПРАВОПРИЛАГАЩИ ОРГАНИ И ЕКИПИ ЗА БЪРЗО РЕАГИРАНЕ. БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО, ИЗДРЪЖЛИВОСТ И КОМФОРТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШАТА БЕЗОПАСНОСТ.

Кратко представяне:

ОТ ОСНОВАТА, НАГОРЕ.

Преди близо 10 години по искане на членове на американските сили за специални операции, GARMONT започва изследванията, разработването и интегрирането на техните превъзходни планински, походни и хайкинг технологии, за да създаде хибридната платформа за тактическо нападение T 8. След това T 8 преминава през интензивна, напрегната, многоплатформена / многорелефна / многофункционална фаза на тестване, преди да бъде пренесена на бойните полета.


По време на фазите на тестване и внедряване на този проект, GARMONT поддържа постоянен контакт със своите тестери и потребители, за да получи незабавно обратна връзка и данни за ефективността на бойното поле, които след това бяха използвани за актуализиране и постоянно подобряване на продукта. Същите тестове, ценности и принципи се използват и до днес, докато GARMONT продължава да разработва нови тактически продукти, използвайки съвременни материали и технологии.

GARMONT изучава точно как се представя кракът по време на определени дейности. След това комбинират леки материали, по поръчка и максимален комфорт, като по този начин позволяват на естествената способност на крака да се стабилизира, създавайки динамична стабилност на крака. Техните тактически продукти осигуряват ненадминат комфорт и защита дори при големи натоварвания и при тежки полеви условия. Войници и тактически професионалисти по целия свят желаят и изискват продуктите на GARMONT, защото осъзнават стойността и предимствата на качествените обувки и дизайна, които работят ергономично с тялото по време на интензивни операции.

Тактическите продукти на GARMONT са разработени с оглед на най-трудните тактически операции, в САЩ армейските ботуши GARMONT са най-качествените военни обувки, налични днес. Военните ботуши на GARMONT предлагат несравним комфорт, дори при извършване на предизвикателни операции. Тези тактически ботуши са подходящи за различни терени и метеорологични условия, поддържайки бързо движение дори когато се справяте с планински склонове, кална среда или пясъчни плажове.

GARMONT благодари на милионите военни и тактически професионалисти по целия свят, които посвещават живота си ежедневно, за да осигурят свободите, на които всички се радваме. Тази свобода не винаги е безплатна и идва с жертви и те винаги ще работят максимално, за да гарантират, че техните продукти се изправят срещу строгата среда и условия, в които са проектирани.

ОСНОВНИ ТЕХНОЛОГИИ И МАТЕРИАЛИ ПОЛЗВАНИ ОТ GARMONT:


ADD® ТЕХНОЛОГИЯ - ОТ ОСНОВАТА, НАГОРЕ! !

Стъпалото ви е изключително сложна анатомична структура: 26 кости, 33 стави и повече от 100 мускулатури, връзки и сухожилия. Ботушите Garmont® са създадени, за да доставят най-доброто планинско изживяване. Започваме отвътре и работим навън - като разбираме анатомията на стъпалото, анализираме движението и определяме какво ще осигури най-добро представяне.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Анатомично насоченият дизайн на Garmont (a.d.d.®) позволява естествената способност на крака ви да се стабилизира, да абсорбира удара и да се движи напред. Комфортът се подобрява чрез тясно съвпадащ дизайн и функция с естествената асиметрична форма на краката ви.

АСИМЕТРИЧНА МАНШЕТА Маншетът на глезена е по-нисък от външната страна и по-висок от вътрешната страна за по-добър кант, по-голяма цялостна стабилност и комфорт при преминаване и кодиране.

АНАТОМИЧЕН ЕЗИК Езикът съвпада с асиметричната форма на горната част на крака и глезена. Той е по-дебел навън и постепенно по-тънък навътре. Тази анатомична форма поддържа езика на място, което води до по-добър контрол, стабилност и комфорт.

ДИФЕРЕНЦИАЛНИ ПОДЛОЖКИ ЗА ГЛЕЗЕНИ Сигурно фиксират петата на място за точно прилягане около костите на глезена за по-добра стабилност и подкрепа.ШИРОКО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ПРЪСТИТЕ Разполага с по-права форма, за да приспособи естественото положение на палеца на крака. С този дизайн пръстите на краката ви могат да осигурят по-добър баланс и задвижване.


DOUBLE DAMPER TECHNOLOGY

Система от две части за превъзходно поглъщане на удари. Междинната подметка намалява удара на земята, докато вътрешният амортисьор намалява удара на петата. Комбинираният резултат е подобрена амортизация и по-малко умора. Вътрешният слой е по-анатомичен в зоните на петата и под краката, за да помогне за намаляване на движението на краката в обувката, като добавя по-голям комфорт и стабилност като цяло.


ERGO LAST TECHNOLOGY

Контурите на този анатомичен калъп са гладки и заоблени, за да следят по-отблизо формата на човешкото стъпало. Обувки, построени върху този калъп обвиват крака по-добре, особено петата и долната част на стъпалото, за по-удобно, ергономично прилепване.

GORE-TEX® INSULATED COMFORT TECHNOLOGY

ЗАЩИТА И КОМФОРТ В УСЛОВИЯ НА СТУДЕНО ВРЕМЕ

Обувките, проектирани с продуктовата технология GORE-TEX® Insulated Comfort, са предназначени за използване на открито при дъжд, сняг и студени условия. Те съчетават трайна водоустойчивост и оптимизирано дишане с изолация за използване при студени метеорологични условия, което ги прави идеално решение за широк спектър от дейности на открито.


GORE-TEX® EXTENDED COMFORT TECHNOLOGY

ОПТИМИЗИРАН КЛИМАТИЧЕН КОМФОРТ ЗА ПО-ТОПЛИ УСЛОВИЯ И ПО ВРЕМЕ НА ПО-ВИСОКИ НИВА НА АКТИВНОСТ - ТРАЙНА ВОДОЗАЩИТНА ПРОТЕКЦИЯ

Обувките, проектирани с продуктовата технология GORE-TEX® Extended Comfort, са предназначени за вътрешна и външна употреба при умерени и по-топли условия или по-високи нива на активност. Те са трайно водоустойчиви в комбинация с оптимизирана дишаща способност и следователно идеалното решение за хора, които ценят изключителен климатичен комфорт и отделяне на топлина.

Vibram TECHNOLOGY

Vibram е световен лидер в производството на висококачествени гумени подметки за пазарите на спорт, открито и свободно време, както и работни и военни обувки. Строгите полеви тестове осигуряват целесъобразност и функционалност в широк спектър от решения: материалът Vibram гарантира производителност и безопасност във всякакви ситуации.


ТАКТИЧЕСКО & ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ и GARMONT TACTICAL:

От 9.04.2021г. придобихме правата на официален дилър на GARMONT TACTICAL - ИТАЛИЯ, която е оторизиран доставчик на армиите, членки на НАТО.  Обувките, тяхно производство са водещи в редица класации на специализирани сайтове, като:

 - https://theusmarines.com/reviews/best-combat-boots/

 - https://www.amazon.com/Best-Sellers-Mens-Military-Tactical-Boots

 - https://www.bootratings.com/best-military-boots-reviews/

На сайта сме създали специална секция, където можете да намерите всички продукти на GARMONT TACTICAL - https://thgear.eu/Categories/Boots/GARMONT-TACTICAL.html