MFH е един от водещите брандове, чиито продукти ще презентирааме в нашия магазин. Отличават се с германско качество и точност. И въпреки, че са западно-европейски търговец, цените са приятна изненада. По-долу представяме накратко фирмата и продуктите й:


Max Fuchs AG е един от водещите търговци на едро за аутдор, ловни, военни и къмпинг облекла и оборудване в Европа. Основана през 1981 г. от Max Fuchs в Bavarian Hinterschmiding, като компания за търговия на едро. През последните 30 години се утвърждава като висококачествен производител на текстил и оборудване с марките “MFH”, “MFH-Mission For High Defence”, “Pure Trash” и “Fox Outdoor”, които се доставят на десетки хиляди клиенти по целия свят. Портфолиото включва над 10 000 различни артикула, като половината от тях са истински военен излишък. С над 35 000 квадратни метра склад и оптимизирана производствена верига, поръчките могат да бъдат изпратени в рамките на няколко дни.

Облекло:
В областта на облеклото се предлага висококачествено външно, военно и функционално облекло - продуктите се предлагат от размер XS до 5XL, в до 30 различни цвята. Освен собствени продукти се предлагат и артикули в съответствие с оригиналните технически спецификации на военните. С повече от 20 различни камуфлажни модела, редица едноцветни и много модни версии се предлага асортимент, подходящ за всякакви среди и цели.
Оборудване:
Освен облеклото може да се избира и от широк набор оборудване и аксесоари. От обувки до раници, спални чували, от палатки до инструменти за оцеляване и т.н. - всички продукти са произведени по военни спецификации.  Това голямо разнообразие предлага на клиентите продукти както за семеен туризъм, така и за оцеляване в дивата природа.


По-долу ще направим кратко предсавяне на марките произвеждани от MFH:MFH-High Defense - Military and Tactical

Премиум марката на MFH. Здрава, висококачествена и предназначена за продължителна употреба. За взискателни клиенти, които ценят изключително качество и изработка. Винаги актуални, най-нови камуфлажни модели и материали - изключително функционални и идеален избор за всички приложения! Въз основа на изискванията на военното облекло и екипировка е създаден асортимент за всякакви видове употреба.MFH – Military & Adventure

За повече от 35 години за MFH се знае, че е с най-доброто съотношение цена / качество. Подходящо за всички нужди и изисквания, издръжливо и здраво. От облекла и оборудване, произведени по военни спецификации, до изчерпателен асортимент за любителите на аутдора и лова, се предлага голямо разнообразие за всички желания и предизвикателства.


Fox Outdoor – Outdoor & Adventure

За всеки, който обича да бъде отвън независимо от времето. Добре обмислени продукти на справедливи цени за цялото семейство. На разположение са пълни екипи за всякакъв вид развлекателни дейности.


Pure Trash – Modern & Destroyed

Марка за модния клиент. Модните и изискани детайли, удобните разфасовки и висококачествените тъкани правят продуктите носими за всички поводи. Като вдъхновение от проектните изисквания и качеството на предлагания Военен & Adventure асортимент, клиентите получават мода в ретро и траш стил.От 18-ти Февруари 2019г. "ТАКТИЧЕСКО & ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ" е регистриран като директен дилър на компанията. Проверявайте редовно за нови продукти, наличности и промоции. Кликнете ТУК, за да видите продуктовата страница