THGEAR.EU вече е официален дилър на производителя на облекла от Глазгоу - Game Technical Apparel
Game Techical Apparel е изгряващата звезда в ловното, стрелковото и Camouflage облекло. Тяхната гама от дрехи включва камуфлаж, лов, риболов и аутдор облекло за мъже, жени и деца. Облеклата са разработени и тествани съвместно с ловната общност във Великобритания. Изработката е доста качествена, което може да се види и от потребителските ревюта в Амазон и eBay. Използваните материи са преимно вятъро- и водо-устойчиви, като използваните материи и шарки са на не безизвестната американска компания TECL-WOOD.


         

Основните камуфлажни разцветки са Hunter Green, Passion Green и Staidness. Примери за това как изглеждат тези цветове, може да се види на илюстрациите по-долу:

TECL-WOOD® Staidness ™ CamoTECL-WOOD Staidness камуфлажът е проектиран от реално изображение на гората. Представя невероятни 3-мерни ефекти, реалистично изображение, несравнимо свръхвисока детайлност и контраст. Освен това, той предлага по-добър прикриващ ефект от ранна есен до средата на зимата. Можете да се стопите в естествената среда, независимо къде или кога ловите.   


TECL-WOOD® Passion Green ™ Camo

 


Дизайнът на TECL-WOOD Passion Green camo има повече маслинено зелени листа от всеки друг камо. Камуфлажът TECL-WOOD Passion Green е проектиран от реално изображение на гората. Представя невероятни 3-мерни ефекти, реалистично изображение, несравнимо свръхвисока детайлност и контраст. Освен това, той предлага по-добър прикриващ ефект от ранна есен до средата на зимата и отново в късна пролет. Можете да се стопите в естествената среда, независимо къде или кога ловите.


Както отбелязахме по-горе, голяма част от гамата продукти на GAME са с мембрана, осигуряваща водо-устойчивост и ветро-устойчивост. Използваната мембрана е с параметри:

 - Дишаемост: 3000mvp

 - Водоустойчивост: 8000mm

Това, плюс подлепването на шевовете, осигурява достатъчна защита на тялото от дъжд и вятър, запазване на телесната топлина и същевременно достатъчно безшумно движение.

По-долу даваме и информацията от официалния етикет от производителя.


     

Отчитайки доброто качество на продуктите, ценово погледнато GAME стоят в категория нисък-до-среден ценови клас, което ги прави много атрактивни за масовия потребител.
Повече информация можете да ннамерите на сайта на производителя: https://game-clothing.co.uk/, на нашия сайт: thgear.eu/manufacturer/game или във фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/gametechnicalapparel/