Представяме ви поредното директно дилърство на "ТАКТИЧЕСКО & ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ". То е с небезизвестната Полска компания Helikon-Tex.

Тя е създадена през 1983 г. и в продължение на десетилетие от създаването си дейноста се концентрира главно върху продажбите на военни излишъци. Въпреки това, променящите се тенденции и пазарното търсене в средата на деветдесетте години поставиха нова посока на развитие - през 1999 г. решават да започнат собствено производство на военни и паравоенни облекла.

Гамата им продукти е доказателство, че решението е правилно - предлагат широка гама от униформи, тактически облекла, раници, обувки и оборудване, които са придобили признание сред войници, полицаи, служители на реда, ловци и любители на аутдор приключенията.

Компанията е разработила и поддържа в момента 8  продуктови линии, а именно:


Качеството на техните облекла и екипировка се проверява от хора, които всъщност обичат екстремни дейности. Подкрепят Марчин Таусевич, който е абсолютен полски шампион по стрелба с пистолети в IPSC Конфедерацията. Освен това -  планинари, включително алпинисти на Еверест, моряци и много други любители на аутдора, които наистина се втурват към адреналина.


Предоставят, също така оборудване и материали си за най-значимите стрелбища и военни събития, като например Daniel Defense Challenge - най-голямото събитие на IPSC в Полша; Asgard Siege - най-големият военна симулация за еърсофт в Европа и Military Ski Patrol - уникално събитие в планината.


От 15-ти Април 2019г. "ТАКТИЧЕСКО & ЛОВНО ОБОРУДВАНЕ" е регистриран като директен дилър на компанията. Проверявайте редовно за нови продукти, наличности и промоции. Кликнете ТУК, за да видите продуктовата страница