Menu
Your Cart

Открийте любимата ви марка

Азбучен указател на производителите:    F    G    H    K    M    O    P    R    T    Г

F

FOX Outdoor by MFH

Fox Outdoor – Outdoor & Adventure. За всички, които обичат да са навън, независимо от времето. Добре обмислени продукти на справедливи цени за цялото семейство. Предлагат се пълни тоалети за всякакъв вид развлекателни дейности.

G

GAME Technical Apparel

Game Technical Apparel е изгряващата звезда в облеклата за лов, стрелба и камуфлаж. Независимо дали става въпрос за качулка с камо, която търсите, или качествено яке за стрелба, всичко това е достъпно тук. Тяхната гама от облекла включва камуфлаж, лов, риболов и външно облекло за мъже, жени и деца.

H

Helikon-Tex

Като дружество за търговия с военни излишъци, Helikon-Tex е създадена в Полша през 1983 г. и запазва посоката си, като узрява като компания и набира опит повече от десетилетие. В края на 90-те, когато нарастващото несъответствие между настоящите решения за военна техника и новите предизвикателства, които очакват един съвременен войник, стана очевидно, Grzegorz Mieszczak, собственикът на компанията, решава да разработи актуални военни и паравоенни линии на облекло и екипировка. 1999 г. е крайъгълен камък във формирането на Хеликон-Текс като производител и самата марка. Изграждайки собствен отдел за научноизследователска и развойна дейност, базиран на истински професионалисти в тяхната област, те започват да проектират модерни и специализирани решения за напреднали практикуващи и хобисти във военната, стрелковата спортна дейност и дейности на открито.

HI-TEC

HI-TEC® Sports е основана от Франк ван Везел в Shoeburyness, Англия. Любовта на Франк към спорта го накара да изгради иновативна, лека и наистина удобна обувка за скуош. HI-TEC Squash Classic се произвежда и до днес и са продадени над 19 милиона чифта. След 45 години на пазара, HI-TEC® остава ангажиран със своята основна мисия - да изкара света навън. Предлагайки несравнима технология, от града до горските пътеки осигуряват гъвкавост и високо качество, HI-TEC доставя комфорт навсякъде.

Huntsbury

Kombat UK е един от най-големите вносители и производители на военно и тактическо оборудване. Тяхна е и ловна марка Huntsbury. Основната стойност на гамата на Huntsbury са качествени продукти на достъпни цени. Насочена към клиентите на стрелбата и селскостопанските продукти, гамата е както практична, така и проектирана специално с оглед на климата и средата във Великобритания. Патентованият от Huntsbury нов камуфлаж „Английски жив плет“ взема своя дизайн от сезонната британска растителност, като дава ненадминато прикриване в селскостопанската и горската среда на Обединеното кралство. Huntsbury работи в тясно сътрудничество със стрелците и ловците, за да усъвършенства своя плат „Stealth-Tex“. Материал, който съчетава дишане, хидроизолация, но и намален шум.

K

KombatUK

С над 20-годишен опит зад гърба си, Kombat UK Ltd се стреми да предостави професионално обслужване с непобедима комбинация от компетентност и ефективност. Въпреки постоянното разрастване на компанията, те остават тясно семеен бизнес. Това им позволява да поддържат разходите до минимум, като гарантират ниски цени без компромиси с качеството или услугата. Освен това те непрекъснато търсят нови продукти и гами, като се стремят да обновяват складовите наличности бързо, като по този начин гарантират най-висококачествените продукти на най-ниските цени.

M

MAGNUM

Първата обувка на Magnum е родена през 1982 г. чрез директно търсене от тренировъчния център на ФБР за леки, атлетични и удобни тактически боти. Тъй като търсенето нараства за този тип обувки, те инвестират време в проучване на това, което крайният потребител наистина иска от ботите Magnum. Днес Magnum се продава в над 100 страни по света. Те са първият избор на обувки за правоприлагащи органи, първа помощ, противо-пожарни екипи, охранителни, здравни и сервизни, строителни и индустриални специалисти.

MFH

Max Fuchs AG (MFH) е един от водещите търговци на едро на дрехи и техника използвани за аутдор, военни и специални формирования, къмпингите и излишъка в Европа. Основана през 1981 г. от Max Fuchs в Баварския град Hinterschmiding, през последните 30 години те работят като компания за търговия на едро. Налагат се като висококачествен производител на текстилни изделия и оборудване с техните брандове „MFH“. „MFH-Mission for High Defense“, „Pure Trash“ и „Fox Outdoor“, които се доставят на няколко хиляди клиенти по целия свят. Портфолиото съдържа над 10 000 различни продукта; половината от тях са истински военен излишък. С над 35 000 квадратни метра склад и оптимизирана технологична верига, поръчките могат да бъдат изпратени в рамките на няколко дни. Поради непрекъснатия контрол на качеството от покупка, производство, доставка, е гарантирано постоянно високо качество.

MFH - High Defence

Премиум марката на MFH. Изработени с изключително високо качество и са предназначени за продължителна употреба. За взискателни клиенти, които ценят изключително качество и изработка. Винаги актуални, най-новите камуфлажни шарки и материали - изключително функционални и идеален избор за всички приложения! Въз основа на изискванията на военно облекло и оборудване, ние създадохме един асортимент за всички видове употреба.

O

Original Military

Излишните стоки са остатъци или по принцип вече не са необходими стоки и екипировка на армиите. Това включва употребявани и неизползвани вещи, продавани на частни компании. Max Fuchs AG е един от най-големите купувачи и предлага тези стоки като търговец на едро за повече от 30 години на клиенти по целия свят. Широкият асортимент варира от дрехи (якета, паркани, панталони, обувки, шапки и др.) До различни артикули от екипировката (спални чували, детски колички, раници и др.), Защитни принадлежности, униформи и много повече от различни десетилетия и армии. Тъй като количествата са ограничени, наличността и състоянието не могат да бъдат обещани. С повече от 5000 различни артикула от различни страни като Германия, Великобритания, Италия, Сърбия, Словакия, Австрия, САЩ, Холандия и Швейцария и др. Max Fuchs AG е един от водещите доставчици на излишък.

P

PARACORD

Paracord.sale - е екип от предприемачи. Те са пълни с идеи, ентусиазъм и енергия и се ръководят от качество, надеждност и интересите на техните клиенти. Техния продукт е висококачествен паракорд, както и многофункционални и оригинални изделия, изработени от него. В наши дни произвеждат до 5000-6000 метра паракорд на ден. В производството използват висококачествени полиамидни нишки, които са много подобни на тези от САЩ. Изработен от найлон paracord е лек, бързосъхнещ и изключително издръжлив. Не гние и не реагира на ултравиолетова светлина. Поради свойствата си, паракорд е приветстван по цял свят.

Pure Trash by MFH

Марката на MFH за съвременните клиенти. Модни и сложни детайли, удобни кройки и висококачествени тъкани правят продуктите носими за всички случаи. Взимайки вдъхновението от изискванията за дизайн и качество на техния асортимент от военни и аутдор продукти, клиентите получават мода във винтидж и ретро стил.

R

Regatta

Regatta е семейна компания за облекло за открито и свободно време, която е създадена в Обединеното кралство от 1981 г. Тя се конкурира с Karrimor, Peter Storm и Slazenger. Облеклото на компанията е сред най-популярните на пазара за дрехи за свободното време, с продукти, включително якета, полари, панталони, обувки и чанти. Много от дрехите и обувките на Регата са водоустойчиви и / или водоотблъскващи.

T

Trespass

Jacobs & Turner Ltd., компанията-майка на Trespass, е създадена през 1938 г. и по това време е специализирана в техническо работно облекло. Дъщерната марка Trespass е създадена през 1984 г., като променя фокуса на компанията към специализирана в спортни дрехи и дрехи за открито. От създаването си компанията се намира в Глазгоу, Шотландия, с главен централен офис и дистрибуционен център, който все още обитава южната част на града.Trespass е специализирана в ски облекла, водоустойчиви якета, полари, обувки за ходене и къмпинг. Trespass продуктите са за потребителш от входно ниво до по-напреднали.

Г

Грифон Шус

Български производител на тактически обувки.