МЕНЮ
Your Cart

Открийте любимата ви марка

Азбучен указател на производителите:    C    F    G    H    J    K    M    O    P    S    U    W    Г

C

CYMA

CYMA Airsoft са добре известни с това, че правят страхотни оръжия тип Starter Airsoft, подходящи за всеки бюджет. Произхождайки от Китай, CYMA прави широка гама от 6-милиметрови AEG (автоматични електрически оръжия) Airsoft, оръжия, вариращи от платформите M4 AR, през болтови карабини, до оръжията на AK Platform. CYMA също така прави страхотна гама от AEP (Auto Electric Pistol), варираща от G-Series Style, до Desert Eagle.Наскоро CYMA бяха забелязани за създаването на висококачествени, но все пак достъпни, оръжия в стил AK Platform, които съперничат на качеството на добре известната марка Tokyo Marui и други висококачествени компании, CYMA обикновено предлага най-доброто съотношение между пари и качество.

F

FOX Outdoor by MFH

Fox Outdoor – Outdoor & Adventure. За всички, които обичат да са навън, независимо от времето. Добре обмислени продукти на справедливи цени за цялото семейство. Предлагат се пълни тоалети за всякакъв вид развлекателни дейности.

G

GAME Technical Apparel

Game Technical Apparel е изгряващата звезда в облеклата за лов, стрелба и камуфлаж. Независимо дали става въпрос за качулка с камо, която търсите, или качествено яке за стрелба, всичко това е достъпно тук. Тяхната гама от облекла включва камуфлаж, лов, риболов и външно облекло за мъже, жени и деца.

GARMONT

Марката Garmont® е създадена за първи път през 1964 г. и е базирана в „свещената земя“ на спортните обувки: квартал Sportsystem в Монтебелуна, Северна Италия.През 2008 г., по изричното искане на американските специални сили, Garmont® навлезе в света на военните обувки за професионална употреба. Това беше началото на голям път за научни изследвания и развитие, който, като се започне от изключителния опит в света на outdoor обувките, доведе до създаването на хибридна тактическа платформа Garmont T8.Тактическите обувки T8 бяха подложени на изпитания във всякаква среда и бяха тествани на различни терени, преди да бъде пуснати на пазара. Garmont® поддържа постоянна връзка с потребители и тестери, за да събира всички полезни данни за актуализиране и подобряване на продукта.Повече от десет години по-късно Garmont® е консолидирана реалност в тактическия свят, чиито продукти, материали и технологии са оценени от специални корпуси по целия свят. Същите ценности, същата грижа в тестовите процеси и същите принципи продължават да вдъхновяват Garmont® в изследванията и разработването на нови авангардни тактически продукти.

Guarder

Компанията Guarder предлага широка гама от вътрешни и външни части, както и оборудване за реплики за airsoft. В офертата на производителя можете да намерите и легендарните прецизни топчета.

H

Helikon-Tex

Като дружество за търговия с военни излишъци, Helikon-Tex е създадена в Полша през 1983 г. и запазва посоката си, като узрява като компания и набира опит повече от десетилетие. В края на 90-те, когато нарастващото несъответствие между настоящите решения за военна техника и новите предизвикателства, които очакват един съвременен войник, стана очевидно, Grzegorz Mieszczak, собственикът на компанията, решава да разработи актуални военни и паравоенни линии на облекло и екипировка. 1999 г. е крайъгълен камък във формирането на Хеликон-Текс като производител и самата марка. Изграждайки собствен отдел за научноизследователска и развойна дейност, базиран на истински професионалисти в тяхната област, те започват да проектират модерни и специализирани решения за напреднали практикуващи и хобисти във военната, стрелковата спортна дейност и дейности на открито.

HI-TEC

HI-TEC® Sports е основана от Франк ван Везел в Shoeburyness, Англия. Любовта на Франк към спорта го накара да изгради иновативна, лека и наистина удобна обувка за скуош. HI-TEC Squash Classic се произвежда и до днес и са продадени над 19 милиона чифта. След 45 години на пазара, HI-TEC® остава ангажиран със своята основна мисия - да изкара света навън. Предлагайки несравнима технология, от града до горските пътеки осигуряват гъвкавост и високо качество, HI-TEC доставя комфорт навсякъде.

Huntsbury

Kombat UK е един от най-големите вносители и производители на военно и тактическо оборудване. Тяхна е и ловна марка Huntsbury. Основната стойност на гамата на Huntsbury са качествени продукти на достъпни цени. Насочена към клиентите на стрелбата и селскостопанските продукти, гамата е както практична, така и проектирана специално с оглед на климата и средата във Великобритания. Патентованият от Huntsbury нов камуфлаж „Английски жив плет“ взема своя дизайн от сезонната британска растителност, като дава ненадминато прикриване в селскостопанската и горската среда на Обединеното кралство. Huntsbury работи в тясно сътрудничество със стрелците и ловците, за да усъвършенства своя плат „Stealth-Tex“. Материал, който съчетава дишане, хидроизолация, но и намален шум.

J

K

KombatUK

С над 20-годишен опит зад гърба си, Kombat UK Ltd се стреми да предостави професионално обслужване с непобедима комбинация от компетентност и ефективност. Въпреки постоянното разрастване на компанията, те остават тясно семеен бизнес. Това им позволява да поддържат разходите до минимум, като гарантират ниски цени без компромиси с качеството или услугата. Освен това те непрекъснато търсят нови продукти и гами, като се стремят да обновяват складовите наличности бързо, като по този начин гарантират най-висококачествените продукти на най-ниските цени.

M

MAGNUM

Първата обувка на Magnum е родена през 1982 г. чрез директно търсене от тренировъчния център на ФБР за леки, атлетични и удобни тактически боти. Тъй като търсенето нараства за този тип обувки, те инвестират време в проучване на това, което крайният потребител наистина иска от ботите Magnum. Днес Magnum се продава в над 100 страни по света. Те са първият избор на обувки за правоприлагащи органи, първа помощ, противо-пожарни екипи, охранителни, здравни и сервизни, строителни и индустриални специалисти.

MFH

Max Fuchs AG (MFH) е един от водещите търговци на едро на дрехи и техника използвани за аутдор, военни и специални формирования, къмпингите и излишъка в Европа. Основана през 1981 г. от Max Fuchs в Баварския град Hinterschmiding, през последните 30 години те работят като компания за търговия на едро. Налагат се като висококачествен производител на текстилни изделия и оборудване с техните брандове „MFH“. „MFH-Mission for High Defense“, „Pure Trash“ и „Fox Outdoor“, които се доставят на няколко хиляди клиенти по целия свят. Портфолиото съдържа над 10 000 различни продукта; половината от тях са истински военен излишък. С над 35 000 квадратни метра склад и оптимизирана технологична верига, поръчките могат да бъдат изпратени в рамките на няколко дни. Поради непрекъснатия контрол на качеството от покупка, производство, доставка, е гарантирано постоянно високо качество.

MFH - High Defence

Премиум марката на MFH. Изработени с изключително високо качество и са предназначени за продължителна употреба. За взискателни клиенти, които ценят изключително качество и изработка. Винаги актуални, най-новите камуфлажни шарки и материали - изключително функционални и идеален избор за всички приложения! Въз основа на изискванията на военно облекло и оборудване, ние създадохме един асортимент за всички видове употреба.

MIL-TEC STURM

Sturm Handels GmbH е основана през 1971 г. в Ротенбург / Некар и продава основно военно облекло и оборудване. През 1983 г. Sturm открива клон в САЩ. Още през 1990 г. Sturm открива дейност в Тангермюнде, град в бившата източногерманска част на Германия. Tangermuende се превръща в най-голямата и най-важна логистична база на Sturm. Почти 100 служители, широка гама от продукти и повече от 50 000 кв. м. складова база ги превръщат в един от най-големите играчи във военния и външния бизнес. Използването на оригинален военен излишък бележи началото на техния бизнес. Те класифицират излишъка и го извеждат изключително на граждански пазар. Оригиналният военен излишък от цял ​​свят, продаван от Sturm, се превърна в ключов елемент от работата и уличното облекло, както и част от алтернативната мода навсякъде. Въвеждането на търговската марка Mil-Tec ® през 1995 г. подчерта развитието на широка гама от функционално облекло и оборудване на открито, съчетаващи функционалност, добра форма и издръжливост с качество и прилягане на военните прототипи.

O

Original Military

Излишните стоки са остатъци или по принцип вече не са необходими стоки и екипировка на армиите. Това включва употребявани и неизползвани вещи, продавани на частни компании. Max Fuchs AG е един от най-големите купувачи и предлага тези стоки като търговец на едро за повече от 30 години на клиенти по целия свят. Широкият асортимент варира от дрехи (якета, паркани, панталони, обувки, шапки и др.) До различни артикули от екипировката (спални чували, детски колички, раници и др.), Защитни принадлежности, униформи и много повече от различни десетилетия и армии. Тъй като количествата са ограничени, наличността и състоянието не могат да бъдат обещани. С повече от 5000 различни артикула от различни страни като Германия, Великобритания, Италия, Сърбия, Словакия, Австрия, САЩ, Холандия и Швейцария и др. Max Fuchs AG е един от водещите доставчици на излишък.

P

PARACORD

Paracord.sale - е екип от предприемачи. Те са пълни с идеи, ентусиазъм и енергия и се ръководят от качество, надеждност и интересите на техните клиенти. Техния продукт е висококачествен паракорд, както и многофункционални и оригинални изделия, изработени от него. В наши дни произвеждат до 5000-6000 метра паракорд на ден. В производството използват висококачествени полиамидни нишки, които са много подобни на тези от САЩ. Изработен от найлон paracord е лек, бързосъхнещ и изключително издръжлив. Не гние и не реагира на ултравиолетова светлина. Поради свойствата си, паракорд е приветстван по цял свят.

Pure Trash by MFH

Марката на MFH за съвременните клиенти. Модни и сложни детайли, удобни кройки и висококачествени тъкани правят продуктите носими за всички случаи. Взимайки вдъхновението от изискванията за дизайн и качество на техния асортимент от военни и аутдор продукти, клиентите получават мода във винтидж и ретро стил.

S

Specna Arms

Specna Arms е надеждна и добре призната марка на пазара на airsoft. Години опит и хиляди потребители потвърждават високото качество на продуктите. Офертата на Specna Arms включва широка гама от реплики, разделени в две линии: полимерни CORE и иновативни EDGE. Благодарение на това, тяхното предложение ще задоволи и начинаещи, както и опитни играчи на страйкбол. Репликите Specna Arms са оборудвани с Easy Spring Access - ESA, електроника на Gate, подсилени скоростни кутии, включително Orion Gearbox, прецизни дула, уникални пълнители на Specna Arms и много други изключителни елементи.За да докажат високото качество и иновативността на техните продукти, те придобиват лицензиращото право от американския производител на огнестрелно оръжие - Rock River Arms®.

U

Umarex

Umarex Sportwaffen GmbH & Co. KG е немски производител на пистолети за въздух, сълзотворен газ и сигнални пистолети, пейнтболни маркери под марката RAM и airsoft пушки със седалище в Арнсберг, Северен Рейн-Вестфалия. Фирмата е основана през 1972 г. Нейният филиал на САЩ е разположен във Форт Смит, Арканзас.

W

Г

Грифон Шус

Български производител на тактически обувки.