hourglass

THGear.eu е електронен магазин на фирма ВЕНАНДИ ООД - бързо развиваща се семейна компания в областта на доставката на професионални тактически, туристически и ловни облекла и аксесоари в България. Ние постигнахме и отстояваме този успех благодарение на доверието на нашите клиенти и партньори.

Компанията е основана през 2019г. в София, като от самото си начало е официален дилър на големи европейски производители и дистрибутори като KombatUK, MFH-Германия, HelikonTex-Полша, Pentagon-Гърция и други. Екипът на компанията работи ежедневно по разширяването на портфолиото от продукти.

Целта ни е да предлагаме само качествени продукти от утвърдени производители, като се стараем да са предимно изпитани и проверени лично от нас. Знаем, че доверието на нашите клиенти е в основата на успешния бизнес и се стараем да завоюваме това доверие, както и да го съхраним.

Точно поради тази причина при нас винаги можете да разчитате на съвет, мнение, споделяне на лични впечатления от продуктите, както и помощ при избора.


НАШАТА ЦЕЛ:

Да поддържаме асортимент от добри продукти на ниски цени, които се търсят и харесват от вас, нашите клиенти.


НАШИЯТ ДЕВИЗ:
Всеотдайността в работата с клиентите създава нови приятелства!